in

Jongen van 10 jaar doodgeschoten

In de Zuid-Franse stad Nîmes is gisterenavond een 10-jarige jongen doodgeschoten. Dat schrijven verschillende Franse media en is bevestigd door politiebronnen. Op sociale media circuleren beelden van een schutter in Nîmes.

De feiten vonden maandag rond 23.30 uur plaats in de wijk Pissevin in het zuidwesten van Nîmes. De jongen zat in de auto bij zijn oom, die ook werd neergeschoten. De politie werd opgeroepen voor meerdere geweerschoten buiten een gebouw en ontdekte ter plaatse een tiental kogelhulzen.

Lees ook  Moeder dumpt man en 9 kids voor ‘toyboy’ uit Gambia: "Hij is echt niet zo"

Even later arriveerde een man met zijn twee neven in een auto in het universitair ziekenhuis van Nîmes. Hijzelf was drie keer beschoten, maar niet levensgevaarlijk gewond. De jongste inzittende, 10 jaar oud, overleed echter aan een schot in de rug. Het andere kind, dat op de achterbank zat, bleef ongedeerd.

Lees ook  Robin Martens heeft een vraagje: “Is deze string te dun uitgesneden of niet?”

“Na vuurgevechten in de wijk Pissevin is een 10-jarig kind om het leven gekomen. Een man werd ook neergeschoten, zijn leven is niet langer in gevaar”, verklaarde procureur des konings van Nîmes, Cecile Gensac, deze ochtend in een verklaring. De schutter of de schutters zijn nog steeds op de vlucht, aldus politiebronnen.

Gruwelijke vondst: Kitten vermoedelijk opgeblazen met vuurwerk, onderlichaam mist

Annie (26) duikt bed in met 300 mannen per jaar: ”Soms 5 per dag”