in

Jongen mishandelt vrouw: Groep pakt hem terug en laat hem naakt achter

BRUSSEL – Een zestienjarige is in de nacht van woensdag op donderdag ontvoerd in het centrum van Brussel. Hij werd door vier mannen een auto ingesleurd, twee uur later werd hij aangetroffen aan de Brusselse ring: naakt en met brandwonden door uitgeduwde sigarettenpeuken.

De jongeman, 16 jaar oud, werd ontvoerd in of in de nabijheid van een café op de Lemmonierlaan in Brussel. Getuigen zagen hoe vier andere jonge mannen hem met geweld de auto insleurden.

Lees ook
Politie doet inval bij Gerard Joling: ‘Zanger opgepakt’

Brandwonden
Twee uur later, ruim na 4 uur ’s ochtends, werd de jongen aangetroffen in de buurt van Westland Shoppingcenter, aan de Brusselse Ring. Hij was naakt en had brandwonden over zijn hele lichaam. Zijn aanvallers hadden meerdere sigarettenpeuken op zijn lichaam uitgeduwd. Ook zijn neus was gebroken, wellicht door een vuistslag in het gezicht.

Lees ook
Dodelijk ongeval met kind: yogaschommel: Jongetje opgeknoopt

De jongeman is overgebracht naar het ziekenhuis, maar zijn toestand is al met al stabiel. De daders zijn spoorloos. De zaak zou zich afspelen in het Albanese milieu. Het jonge slachtoffer, zelf van Albanese afkomst, zou een prostituee overvallen en mishandeld hebben. Daarop gingen haar pooier en zijn vrienden over tot deze wraakactie. Het parket van Brussel wilde maandag geen commentaar kwijt over de kwestie.

Lichaam van een al maanden overleden vrouw ontdekt nabij Namen: zoon verdacht

Lerares (38) heeft telkens seks met leerling 12 in klas na schooltijd