in

Jongen ligt op sterven na vreselijk auto-ongeval. Maar als ze hem naast een hond zetten, gebeurt er een mirakel …

Het is niet moeilijk om verhalen te vinden over bijzondere relaties tussen dieren en mensen, maar sommige verhalen zijn zo speciaal dat ze je adem afsnijden. Dat is ook het geval met dit verhaal over de 6-jarige Caleb en de Golden Retriever Colonel.

Caleb had een vreselijke frontale botsing gehad waardoor hij verschillende gebroken botten en een zwaar hersenletsel had opgelopen. De dokters volgden zijn herstel en hersenactiviteit nauwgezet op, maar het zag er niet goed uit. Zijn ouders begonnen de hoop te verliezen en vreesden dat hij het niet zou halen.

Lees ook  Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …

Dan, op een dag, suggereerde een dokter om de hulp van een therapiehond in te schakelen. Wanhopig om eender wat te proberen, stemden de ouders in.

Ze wisten niet precies wat te verwachten, maar toen Caleb de hond Colonel ontmoette, gebeurde er een wonder …

Vrijwel meteen begon Caleb te bewegen en zijn hersenactiviteit begon te verbeteren. Achteraf zou blijken dat deze korte ontmoeting de boost was die Caleb nodig had in zijn genezingsproces.

Lees ook  Hij ziet hoe een koe in het midden van een veld instort. Als hij ziet waarom weigert hij van haar zijde te wijken.

Vandaag heeft Caleb zijn mobiliteit, motoriek, spraak en levensvreugde herwonnen. Dit is het beste bewijs dat de liefde van een hond wel degelijk wonderen kan doen.

Ben jij ook onder de indruk van de vooruitgang van de kleine Caleb? DEEL dit verhaal dan met je vrienden!

Moeder braakt dagenlang nadat ze ontdekte wat er in dit populaire drankje zat.

Papa steekt bandopnemer in de zak van 10-jarige zoon en stuurt hem naar school. Hij kan niet geloven wat hij opnam!