in

Jongen laat vriendin BL00T over straat lopen met bordje ‘hoer’

Een vrouw in Hoogeveen is door haar toenmalige vriend gedwongen om vrijwel bl00t over straat te lopen met een piepschuim bordje waarop de tekst ‘hoer’ stond. Tegen de 32-jarige man uit Arnhem is vandaag een celstraf van anderhalf jaar geëist voor mishandeling, meldt Dagblad van het Noorden.

De mishandelingen zouden zijn gebeurd tussen juni 2014 en 16 juli 2016. De twee hadden sinds een paar maanden een relatie, nadat ze elkaar leerden kennen via een chatsite.

Lees ook  Met een simpel stukje tape toont deze man hoe je aangedampte ramen vrijwel ogenblikkelijk ontwasemt.

De Arnhemmer vermoedde dat zijn vriendin vreemd ging met de bovenbuurman. Zij laat weten dat hij haar vanaf dat moment begon te slaan. Ze liep onder meer een gebroken ruggenwervel op.

Het naakt de straat opsturen van zijn vriendin in Hoogeveen was volgens de man bedoeld als straf voor het vreemdgaan. ,,Eigenlijk wilde ik weggaan. Maar zij zei dat ze alles wilde doen om te zorgen dat ik bleef. Toen bedacht ik dat van het bordje met hoer en dat zij daarmee bl00t de straat op moest lopen. Ik vond dat eigenlijk wel creatief van mezelf.”

Lees ook  7 onverwachte dingen waar je veel mag van eten – zonder bij te komen

Blauwe plekken
Een buurvrouw zag de Hoogeveense met het bordje met ‘hoer’ erop lopen. Volgens haar droeg het slachtoffer alleen een string en probeerde zij haar boezem te bedekken. Ook zou zij onder de blauwe plekken hebben gezeten.

DIT is waarom iedereen die wil afvallen gaat zwemmen, de resultaten zijn ongelofelijk!

Meisje rijdt examencentrum binnen tijdens afleggen rijexamen