in

Jongen laat smeekbede achter bij knuffel die te duur was voor zijn mama: “koop hem alsjeblieft niet.” En dan moet het mooiste nog komen

De tienjarige Leon was in de winkel helemaal gek geworden van een knuffel van een panda. Zijn moeder kon die echter niet betalen tot haar loon gestort werd, dus moest Leon nog enkele dagen wachten. Om er zeker van de te zijn dat de knuffel niet verkocht werd, liet Leon een heuse smeekbede achter op de doos van de knuffel.

Als verpleegster verdient de mama van Leon, Debbie, niet al te veel. En op het einde van de maand had ze de 15 pond die de knuffel zou kosten nodig voor andere dingen. De Britse, die werkt in het Liverpool Heart and Chest Hospital, had haar zoontje beloofd hem de knuffel te kopen als haar loon gestort was.

Lees ook  Vrouw adopteert hond uit het asiel maar vergeet hem dan te voederen omdat ze het te “druk” had.

Leon zelf wilde echter niet het risico lopen dat de knuffel op die week tijd verkocht zou worden aan iemand anders, dus liet hij een boodschap achter voor de andere kinderen.

“Mijn mama heeft niet genoeg geld, dus ze gaat me Pandy volgende week kopen. Dus alsjeblieft koop hem niet, ik zal ervan moeten huilen. Heel erg bedankt van zijn hopelijk toekomstige eigenaar. De naam van de panda is Pandy”, zo luidde de smeekbede van Leon.

Toen de werknemers van de winkel de smeekbede zagen, waren ze zo vertederd dat ze besloten samen te leggen en de knuffel zelf te kopen voor de tienjarige jongen. Ze wisten natuurlijk niet wie hij was, dus probeerden ze hem op te sporen via Facebook.

Lees ook  Ze vroeg zich af waarom haar papa al bijna 20 jaar hetzelfde hemdje droeg. Het antwoord laat niemand onberoerd

Debbie zag het bericht van het personeel op Facebook passeren en contacteerde de winkel. Leon was dolblij om zijn knuffel in ontvangst te mogen nemen. “Toen hij met mij naar buiten wandelde zei hij: ‘Dit is de beste dag van mijn leven.’ Het betekende zoveel voor hem.”

Ook het personeel van de winkel bleef niet onberoerd door hun actie: “Het moment dat ik hem de panda overhandigde was briljant. Het gezicht van Leon zien was fantastisch. Het was het beste moment sinds ik hier werk.”

Verpleeghuis weigert ambulance te bellen voor mishandelde Elisabeth (84)

Verpleegster veroordeelt tot levenslang voor vermoorden acht patiënten