in ,

Jongen gepest met hazenlip en verschillende kleur ogen vindt kat met dezelfde aandoening

Een beetje anders zijn dan de anderen is soms erg moeilijk, zeker wanneer je nog jong bent. Op een bepaalde leeftijd kan dit soms leiden tot pestgedrag van leeftijdsgenootjes.

Madden Humphreys is een gewone 8-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Oklahoma. Het enige verschil tussen hem en de gemiddelde achtjarige is het feit dat hij geboren werd met een hazenlip en twee verschillende oogkleuren.

Hoewel zijn hazenlip na zijn geboorte geopereerd werd, was hij helaas vaak het slachtoffer van pestkoppen.

Gelukkig is Madden een vechter en liet hij het hoofd nooit hangen. Dat betekende echter niet dat de onbeschofte opmerkingen hem niet raakten.

De moeder van Madden, Christina Humphreys, sloot zich zelfs aan bij een Facebookgroep voor ouders van kinderen met een hazenlip.

Daar kunnen ze terecht voor advies van andere ouders over hoe af te rekenen met een depressief of verdrietig kind.

Lees ook  Yolanthe Cabau heeft een duidelijke beslissing genomen over haar liefdesleven: ‘M’n nieuwe man’

Op een dag werd er in de groep iets gepost over een kat die ook met een hazenlip geboren werd. Dat was echter niet het enige.

De kat was ook geboren met twee verschillende oogkleuren. Het linkse oog was blauw en het rechtse groen, net zoals bij de kleine Madden.Toen Christina de foto zag, wist ze gewoon dat Madden zijn ‘tweelingkat’ moest leren kennen.

Het probleem was dat de kat bijna 250 km verderop woonde en de familie had het geld niet om de reis te maken.

Het duurde niet lang alvorens de vrienden, familie en wildvreemden de handen in elkaar sloegen om te helpen om deze droom waar te maken.

Op amper enkele dagen tijd hadden ze voldoende geld ingezameld om naar Minnesota te gaan en de kat te adopteren.

Lees ook  Moeder vind hartverscheurende brief in een Disney boekje…

Madden en de kat genaamd Moon hadden vanaf het prille begin meteen een klik. Het leek wel alsof ze voor elkaar bestemd waren.

“Voor het geval je het gemist hebt, deze knappe jongens werden beiden geboren met een hazenlip en een verschillende kleur ogen, en we wisten dat ze voorbestemd waren om de beste vrienden te worden. Grappig hoe een huisdier je minder eenzaam kan doen voelen.”

Moon is echt een schattige kat! We hopen dat hij zich snel aanpast, maar we zijn er zeker van dat hij tot over zijn oortjes verwend zal worden!

Echt mooi dat Madden en Moose elkaar vonden. DEEL dit bericht als ook jij in het lot gelooft!

7 spannende standjes waar je onmogelijk zwanger van kan raken

Het salaris (per optreden) en vermogen van Dries Roelvink