in

Jonge vrouw stuurt man 65.000 sms’en na eerste date: “Verlaat me niet, Anders moet ik je vermoorden”

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Arizona is onlangs gearresteerd na een extreme vorm van stalking. Na een eerste date stuurde Jacqueline Ades (31) meer dan 65.000 berichtjes naar een man die ze via een datingwebsite had ontmoet. En daar stopte het niet.

Jacqueline Ades uit Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona, verstuurde in minder dan een jaar tijd maar liefst 65.000 sms’en naar dezelfde man. Dat blijkt uit de rechtbankdocumenten.

Jacqueline had de man vorige zomer ontmoet via een datingwebsite. Nadien gingen ze welgeteld één keer op date. Maar zij zag de situatie helemaal anders.

In bad bij hem

Tussen juli 2017 en deze maand moest de politie vier keer ingrijpen. De vrouw dook immers steeds op aan het huis of het bedrijf van de man.

Vorige maand nog brak ze binnen in zijn huis terwijl hij zelf in het buitenland was. Via de bewakingscamera’s kon de man haar zien rondlopen, waarna hij de politie verwittigde. “Toen de agenten arriveerden, troffen ze haar aan in bad”, aldus de politie. “In haar wagen had ze een groot slagersmes liggen.”

Lees ook  Moeder adopteert jongen die niemand wilt – 28 jaar later, krijgt ze vreselijk nieuws

Jacqueline werd gearresteerd en aangeklaagd voor inbraak. Maar na haar vrijlating begon ze de man bedreigingen te sturen via sms.

“Ik ga je vermoorden”

Volgens de politie stuurde ze hem onder meer dat ze “in zijn bloed wilde baden” en dat ze “zijn lichaamsdelen wilde hebben”. “Probeer me niet te verlaten… Ik ga je vermoorden… En ik wil helemaal geen moordenaar zijn”, stond er verder in een van de berichten.

Dinsdag moest de politie opnieuw uitrukken omdat de vrouw was opgedoken aan het bedrijf van de man. Volgens de werknemers was ze “erg irrationeel” en beweerde ze dat ze de vrouw van de eigenaar was.

Lees ook  Een man met deze 12 eigenschappen mag je nooit meer laten gaan!

De agenten namen haar opnieuw mee naar het politiekantoor. Daar werd ze aangeklaagd voor stalking, bedreiging en intimidatie. Voorlopig wordt ze vastgehouden in een lokale gevangenis.

Geen slechte bedoelingen

Deze week gaf ze een interview vanuit de gevangenis. Daarin vertelde ze dat ze niet één keer, maar drie keer op date waren geweest.

“Ik had het gevoel dat ik mijn soulmate had gevonden. Ik dacht dat we gewoon zouden doen wat alle anderen doen: trouwen en gelukkig samen zijn”, zei ze.

Ze gaf ook toe dat ze meer dan 65.000 berichten had gestuurd. Maar ze zei dat ze helemaal geen slechte bedoelingen had. “Ik hou van hem. Als hij wil dat ik naar de gevangenis ga, dan ga ik naar de gevangenis. Hij is de gemeenste persoon die ik ken. Maar hij is mijn soulmate.”

Prins Harry is nu al bang dat zijn huwelijk met Meghan het niet gaat redden

Baby’s overleden na onderzoek UMC Amsterdam