in

Jonge moeder Marly S. en neef ’vermoord door boze ex’: verdachte (56) in Eindhoven opgepakt

KINROOI – In de Congostraat in Geistingen, net over de grens bij Limburg, zijn dinsdagmiddag twee lichamen gevonden. De slachtoffers zijn een vrouw en haar neef die uit Nederland komen. De politie en parket Limburg zijn momenteel ter plaatse voor onderzoek. De twee zijn vermoord, concludeerde de Belgische politie al snel. Er is een 56-jarige verdachte aangehouden in Eindhoven.

In een zijstraat van de Drietak lagen twee levenloze lichamen, van de vondst werd vanmorgen rond 09.00 uur een melding gemaakt. De twee bleken met geweld om het leven te zijn gebracht. De verdachte dader is later op de dag opgepakt in Eindhoven, volgens Nieuwsblad gaat het om ex-vriend Enrico V. en ook haar neef zou hebben vermoord.

Lees ook  LIDL aanbieding: Enorm whiskyvat (30L) voor de echte liefhebber

De slachtoffers zouden dertigers zijn en uit Nederland komen. De vrouw, Marly S., laat een dochter na. Zij was op het moment van de moord niet in het huis aanwezig. Getuigen hoorden allerlei lawaai rond de woning.

De vermoedelijke dader zou de vrouw na het verbreken van de relatie langere tijd lastig hebben gevallen. Haar eveneens dinsdag vermoorde neef zou tijdelijk bij haar ingetrokken zijn om haar van de boze ex te beschermen, aldus Het Laatste Nieuws. De verdachte vijftiger wordt mogelijk aan België uitgeleverd.

Lees ook  Zitplaatsen ‘alleen voor gevaccineerden’ in bushokjes Hellevoetsluis; vervoerder EBS weet van niets

In het kerkdorp pal over de grens zijn de mensen in shock. Buren vertellen dat ze maandagavond een verdachte auto in de straat hadden zien staan, zeggen ze tegen Belgische media.

De politie in België was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Het verhaal van Jouke zelf

Baby Emily door eigen vader Ruud doodgestoken