in

Jonge meiden in Haarlem schrikken zich rot van naaktloper achter boom.

Twee jongedames in Haarlem beleefden vrijdagnacht de schrik van hun leven toen ze plotseling oog in oog stonden met een naaktloper. Toen de meiden na een avondje stappen nog even in het park zaten, werden ze plotseling verrast door de viespeuk.

De 22-jarige Romana en de 23-jarige Evelien krijsten het uit van paniek toen ze met de akelige man geconfronteerd werden. Romana Wegman deed het relaas aan De Telegraaf: “Waarom stond hij daar? Ik wil het nog steeds weten.”

LEES OOK!
51-jarige Franse auteur vindt dat vrouwen ouder dan 50 “simpelweg te oud” zijn om van te houden

Het incident vond plaats omstreeks 4 uur ’s ochtends toen de meiden een filmpje maakten over hun nachtelijke praatsessie. Tijdens het filmpje verscheen er vanuit het niets een gedaante vanachter een boom.

Romana getuigde:

“Ik dacht eerst dat het een hertje was.”

Algauw bleek echter dat het een man in zijn adamskostuum was, die alleen maar zijn schoenen aanhad. In de video is te zien hoe de naaktloper aanstalten maakt om op Romana toe te stappen. Evelien en Romana beginnen luidkeels te gillen, waarna de viespeuk het op een lopen zet.

LEES OOK!
Papa probeerde zijn vierjarige dochter te verkopen voor s*ks via soort ‘Marktplaats’ Craigslist – hier is de straf van de rechter

De jongedames deden aangifte en de politie kwam ter plaatse om de buurt uit te kammen. Helaas kon de man niet meer aangetroffen worden.

De politie vraagt ondertussen dat getuigen of mensen die ook iets gezien hebben zich zouden melden.

Kopschoppers in Almere vermoorden bijna 27-jarige vader.

Familiedrama in Geraardsbergen: kleinzoon steekt grootvader dood, grootmoeder kan vluchten