in

Jong koppel stelt de verboden vraag in de Hemel – het antwoord doet me hardop lachen!

Onderweg naar hun bruiloft raakt een jong katholiek stel betrokken in een fataal auto-ongeluk. Het stel zit voor de Hemelpoort te wachten op St.-Pieter om de hemel binnen te gaan.

Terwijl ze daar zo zitten te wachten, vragen ze zich af: Kunnen we eigenlijk nog trouwen in de hemel? Als St-Pieter komt opdagen, vragen ze het hem meteen.

Trouwen in de hemel

St.-Pieter antwoordt: “Nou, dat zou ik eigenlijk niet weten. Dit is de eerste keer dat me dit gevraagd wordt. Laat me even gaan informeren.” Hij vertrekt.

Lees ook  De foto van een peuter, die op een stuk karton slaapt, gaat viraal. Dit is het verhaal erachter

Het stel zat daar en wachtte tot St.-Pieter zou terugkomen, maar dat deed hij nooit. Negen weken later zat het stel nog altijd te wachten. Ze begonnen zich af te vragen of ze misschien zouden kunnen scheiden in de hemel? Nog een maand later kwam St.-Pieter dan toch terug en hij zag er een beetje sjofel uit.

“Ja”, informeert hij het koppel. “Je kunt trouwen in de hemel.”

“Geweldig!” antwoordt het koppel enthousiast. “Maar we vroegen ons af wat als het toch niet goed gaat? Kunnen we ook scheiden in de hemel?”

Lees ook  Ken je die spotgoedkope zelfklevende haakjes van de Action? Moet je zien wat je er allemaal mee kan!

Het gezicht van St.-Pieter liep helemaal rood aan van woede. Hij gooide zijn notitieboekje tegen de vlakte. Opgeschrikt vroeg het koppel: “Wat is er aan de hand?”

“Nou, kom op!” riep St.-Pieter. “Het heeft me verdorie maanden gekost om hier een priester te vinden! Heb je enig idee hoe lang ik erover ga doen om een advocaat te vinden?”

DEEL als je gelachen hebt!

Deze man solliciteert ruim 400 keer, maar pas na DEZE leugen op zijn cv wordt hij uitgenodigd…

Oma vraagt kleindochter voor nieuwe stijl – haar transformatie uren later schokt iedereen