in

Jij hebt je behoefte jouw hele leven verkeerd gedaan! De correcte manier om op een toilet te zitten is ZO!

We gaan allemaal dagelijks naar het toilet! Sommige mensen hebben wat prikkelbare darmen en zijn er wat vaker te vinden dan anderen maar als je moet dan moet je.

Maar als jij wist dat je de grote boodschap altijd verkeerd hebt gedaan dan ga je opeens heel anders tegen het toilet aankijken. Wetenschappers hebben namelijk onderzoek gedaan naar de manier waarop mensen hun behoefte doen en wat blijkt: We zitten ons hele leven verkeerd op het toilet!

Wanneer je in het Westen van de wereld woont dan wordt geleerd dat je gewoon op het toilet moet gaan zitten wanneer je jouw behoefte wilt doen. Maar volgens wetenschappers van de Stanford University is het zitten op de wc niet de correctie manier. Wanneer je in deze positie zit ( Onderbenen en bovenbenen 90 ° graden ten opzichte van elkaar) dan kan je darm niet goed open staan. Op ten duur kan dit ook aambeien, diverticulosis en andere darmziekten veroorzaken.

Lees ook  Arinda verdient 10.000 euro per maand met haar teennagels

Bekijk hieronder hoe je wel moet zitten:

De juiste positie
De juiste positie om je behoefte te doen is om helemaal naar beneden te zakken. Wanneer we diep zakken dan zijn de spieren, die ervoor zorgen dat je jouw nummertje 2 kan ophouden, helemaal relaxed en is het gemakkelijker om je behoefte te doen. Veel volkeren in Azië doen dit al hun hele leven! De natuur heeft ons niet gemaakt om op een toilet te gaan zitten maar om deze houding aan te nemen.

Lees ook  Meisje (6) dood teruggevonden in Park

Wat kan je doen?
Als jij geen problemen hebt met je ontlasting kan je gewoon op het toilet blijven zitten. Als het lastig gaat kan je overwegen om een opstapje te kopen voor het toilet. Baat het niet, dan schaadt het niet!

Vind jij dit een interessant artikel. Deel hem dan met je vrienden en vriendinnen!

Eerste hulp bij kiespijn: Deze 2 natuurlijke ingrediënten zijn je redder in nood!

Wetenschap onthult: 13 dingen die met je lichaam gebeuren als je dagelijks 1 glas citroenwater drinkt