Jeugdzorg-neemt ingrijpende beslissing over de kinderen van Barbie:

Samantha de Jong: kan haar geluk niet op. Aan het weekblad Weekend laat ze weten dat Jeugdzorg besloot dat haar kinderen, Milano en Angelina, terug bij haar mogen wonen.

Na haar zelfmoordpoging in-januari van dit jaar werden de kinderen tijdelijk aan haar ex Michael toegewezen. Milano woonde de voorbije maanden bij zijn vader in Spanje, terwijl Angelina bij de moeder van Michael inwoonde.

Samantha getuigt dat ze haar kinderen ondraaglijk hard miste. We kunnen ons de opluchting over de beslissing van Jeugdzorg alleen maar inbeelden.

De realityster liet bij Weekend optekenen:

“Ik besef maar al te goed dat Jeugdzorg en de andere hulpverleners die ermee hebben ingestemd dat ik na al die maanden eindelijk mijn-boefjes weer terugkrijg, mij de komende tijd nauwlettend in de gaten zullen houden om te kijken of ik me netjes aan alle afspraken houd. Ik kan iedereen verzekeren dat niemand bang hoeft zijn dat ik ook maar één regeltje zal overtreden. Ik ben wel blond, maar niet zo dom. Ik weet dat als ik het nu verpest, ik ze allebei voorgoed kwijt ben.”

LEES OOK!  7 Tekenen van glutenintolerantie die IEDEREEN negeert!

DEEL dit bericht om Samantha alle geluk toe te wensen!