in

Jessica verliest geheugen compleet: Wat haar vriend RICHARD dan doet is GEWELDIG!

Jessica Sharman heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze verloor recent haar geheugen na een epilepsieaanval en kon zich niks meer herinneren. Ze wist haar eigen naam niet meer, herkende zichzelf en haar ouders niet en kon zich niets meer herinneren van haar relatie met haar vriend.

Dat is natuurlijk balen, want haar vriend ‘Richard Bishop’ had alles uit de kast gehaald om een relatie te krijgen met de liefde van zijn leven. Dat is mij ooit gelukt en kan ik het dus nog een keer moet hij gedacht hebben. Richard gaf de moed niet op en deed er alles aan om Jessica te laten geloven dat ze een relatie hadden.

Lees ook  Man zijn huis is toevluchtsoord voor stervende kinderen – al meer dan 80 kinderen stierven daar

Het contact was erg ongemakkelijk. Ze geeft toe dat ze Richard zelfs eng vond, toen ze voor het eerst met hem werd achtergelaten in een kamer. “Voor mij was hij een complete onbekende. Hij nam me mee naar ons zogezegde lievelingspark, maar ik wilde niet eens naast hem lopen. Als hij mijn hand probeerde vast te pakken, duwde ik hem weg.”

Jessica wilde het uitmaken, “Ik zag geen oplossing meer, voor mij bleef hij een onbekende. Maar hij was er echt kapot van.” Jessica gaf hem nog een kans en de twee gingen daten. Dat bleek de juiste aanpak, want ondertussen zijn de twee weer bij elkaar en gelukkig.

Lees ook  Een duiker steekt zijn hand door een gat in de romp van een gezonken schip. Dan voelt hij dat een andere hand zijn hand vastgrijpt!

Er bestaat nog een kleine kans dat ze haar herinneringen weer terug krijgt, volgens de huisarts. Ook bestaat er een kans van vijftig procent dat deze situatie zich weer voordoet. Sharman is er van overtuigd dat Bishop ook dan haar hart weer weet te winnen, laat ze weten aan The Sun.

Hond houdt peuter twee dagen in leven Nadat moeder hem verlaat in Siberische vriestemperaturen

Zie je zo’n DAK? DIRECT MELDEN BIJ DE POLITIE!