in

Jessica nam in bruidsjurk afscheid van verloofde die voor hun huwelijk door dronken bestuurder doodgereden werd

Ze hadden die dag moeten trouwen, maar een dronken bestuurder had daar anders over beslist. Enkele maanden voor de Amerikaanse Jessica Padget en haar verloofde Kendall James Murphy in het huwelijk zouden treden, kostte een tragisch ongeval hem het leven.

Het zijn hartverscheurende foto’s, die van de huwelijksdag van Jessica Padgett. Op 29 september zouden zij en haar verloofde elkaar het jawoord geven, maar een dronken bestuurder besliste daar anders over. Toch trok Jessica die dag haar trouwjurk aan en verzamelde ze de hele familie rond zijn graf voor een emotionele dag waarop ze de man eerden.

  Grappig verhaal: Alles gaat mis wanneer een vrouw met een strak rokje een bus instapt

Kendall was een brandweerman en kwam op de avond van zijn dood ter plaatse bij een auto-ongeval samen met twee collega’s. Een van hen, Colby Blake, zou veel te veel gedronken hebben om nog een voertuig te besturen en knalde tegen de wagen van Kendall, die net zijn beschermende kleding aan het aantrekken was. Alle hulp kwam te laat.

Fotografe Mandi Knepp had de verlovingsfoto’s van het koppel al gemaakt en had ook hun trouwdag op haar kalender staan. “Ik heb hen er nooit weggehaald. Helaas hebben we deze sessie moeten doen in plaats van het huwelijk. Het was een emotionele dag. Iedereen lachte veel en iedereen heeft nog meer gehuild.”

  Hoogbejaarde man (93) in woning overvallen door twee 'forse vrouwen'

Op Facebook schreef de fotografe nog de volgende lovende woorden: “Ze deed gebroken zijn er prachtig uitzien en sterk zijn onoverwinnelijk. Ze wandelde met het universum op haar schouders en droeg het als een paar vleugels.”

Had Mark Rutte iets met deze man?

Rossana Kluivert openhartig over haar ziekte: “Natuurlijk ben ik bang”