in

Jemima kan in de toekomst kijken via asperges: Dit staat ons in 2024 te wachten

Jemima Packington, een 67-jarige vrouw, staat bekend om haar opmerkelijke gave: ze beweert de toekomst te kunnen voorspellen door middel van asperges. Door de groente in de lucht te gooien en te observeren hoe ze neervallen, meent ze inzicht te krijgen in wat er te wachten staat.

Jemima is geen beginneling in dit vak. Eerdere juiste voorspellingen omvatten gebeurtenissen zoals de Brexit en de permanente aanwezigheid van het coronavirus. Ze beweert ook te hebben voorspeld dat Queen Elizabeth zou overlijden. Nu heeft ze nieuwe voorspellingen voor het jaar 2024.

De ‘aspergekoningin’ heeft haar vooruitzichten voor 2024 bekendgemaakt, en helaas zijn ze weinig rooskleurig. Desalniettemin delen we haar visie graag met jou.

Lees ook
Fenna (9) zat met haren vast in zwembad en overleed

Jemima heeft aangekondigd dat volgens haar asperge-orakel de Amerikaanse verkiezingen een primeur zullen kennen: de eerste vrouwelijke president zal haar intrede maken. Joe Biden en Donald Trump zullen volgens deze bron geen tweede termijn in het Witte Huis bekleden.

Verder voorspelt Jemima dat meerdere wereldleiders zullen overlijden, hoewel de asperges geen namen onthullen. Ze vertrouwt echter op de informatie die ze uit de groente heeft ontvangen.

Wat betreft het Midden-Oosten zullen de spanningen volgens Jemima een hoogtepunt bereiken, zoals al op diverse nieuwsplatforms te lezen is.

Een andere voorspelling betreft het verlies van steun voor klimaatactivisten in Engeland, wat mogelijk een positieve verandering zou betekenen in termen van verkeersproblemen en protestacties.

Lees ook
15 prachtige meisjes die enorm lelijk kunnen zijn (foto’s)

Naast deze voorspellingen kan Jemima nog meer aflezen uit de asperges, met betrekking tot onder andere het Britse voetbalteam en de Olympische Zomerspelen in Parijs.

Jemima is al sinds haar kindertijd bezig met voorspellen. Op achtjarige leeftijd leerde ze van haar tante hoe ze theebladeren moest lezen, en nu gebruikt ze patronen in asperges om de toekomst te voorspellen.

Net als andere waarzeggers, maakt Jemima ook weleens fouten. Ze beweert dat haar voorspellingen echter in 70 tot 95 procent van de gevallen uitkomen.

Welke voorspelling denk jij dat werkelijkheid zal worden? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht, zodat anderen het ook kunnen lezen. Bedankt!

86-jarige Koosje zoekt een toyboy: “Ik slik door, veel jonge vrouwen niet!”

Arthur (18) filmt vrijpartijen van z’n moeder: “Ik zeg ook welke standjes ze moet doen en krijg 10 procent”