in

Je kunt nu het langste spel van monopolie ooit kopen

We zijn bijna in die speciale tijd van het jaar waarin gezinnen samenkomen om cadeautjes te delen, eten, drinken en vrolijk te zijn. Maar nog belangrijker, het is een tijd waarin jullie allemaal rond de tafel kunnen zitten en een leuk, vriendelijk spelletje Monopoly kunnen spelen.

Ik maak maar een grapje, want ALS dat ooit is gebeurd in de geschiedenis van de wereld, ooit. Als er één ding is dat de veerkracht van een gezin test, is het het moment waarop een vader door zijn zoon failliet is gegaan na zeven uur spelen van het iconische bordspel.

Nou, de hersenen erachter zijn verdwenen en hebben dingen net iets moeilijker gemaakt en hun langste versie ooit uitgebracht – met drie keer zoveel eigenschappen als de originele.

De uitgebreide versie van de klassieker is nu te koop en belooft een absolute nachtmerrie te worden.

De advertentie luidt: “Denk je dat het originele Monopoly-spel een eeuwigheid nodig heeft om te spelen? Het heeft niets over deze editie van het Monopoly-spel! Het langste … Monopoly-spel … ooit.

Lees ook  Chirurgen verwijderen 27 contactlenzen uit het oog van een vrouw

“Zelfs een faillissement haalt een speler niet uit dit Monopoly-spel! Het spel eindigt pas als iemand alle eigendommen bezit – en er zijn 3 versies van elk in dit bordspel.

“Geloof ons als we zeggen dat het lang is. Het heeft 66 eigenschappen. En er is maar één dobbelsteen; geen dubbels meer. Dus leun achterover en maak je klaar voor een lange tijd om rond het bord te komen.”

Maar als dit een stap te ver klinkt, zelfs voor jou, wees dan niet bang. Hasbro heeft een hele hoop nieuwe versies van de game die niet zo belastend zijn als deze.

Eerder dit jaar bracht het bedrijf mevrouw Monopoly – de nicht van de heer Monopoly – uit met vrouwelijke uitvinders en ondernemers, en in tegenstelling tot het origineel, laat deze bijgewerkte versie vrouwen meer verdienen dan mannen – het eerste spel dat volgens de makers is gedaan .

Lees ook  Politie doet 'bizarre ontdekking', inzittenden van drie auto's spoorloos na ongeluk

Wanneer vrouwen bijvoorbeeld ‘Go’ passeren, halen ze $ 240 terwijl mannen de gebruikelijke $ 200 innen – vrouwen krijgen ook een hogere uitbetaling bij de start.

In een verklaring van Hasbro zei het bedrijf: “Een leuke nieuwe kijk op het spel die een wereld creëert waarin vrouwen een voordeel hebben dat vaak door mannen wordt genoten.

“Maar maak je geen zorgen, als mannen hun kaarten goed spelen, kunnen ze ook meer geld verdienen.”

Maar dat is het niet. Terwijl het oude spel gericht was op het kopen van eigendommen en bedrijven, kopen spelers in Ms. Monopoly nu ‘dingen die niet zouden bestaan ​​zonder de innovatieve vrouwen die ze uitvonden’.

Je kunt ook ‘Monopoly Socialism’ krijgen, waarmee spelers een ‘leefbaar loon’ van $ 50 kunnen verdienen in plaats van de gebruikelijke $ 200, en ‘Monopoly for Millennials’ dat plezier geeft aan de stereotypen als avocado en veganisme.

‘Temptation’-Milou deelt deze pikante n*aktfoto én haalt uit naar haters (foto)

Even binnenkijken waar André Hazes tegenwoordig mag logeren: