in

Je kunt nu een scheetpomp kopen die je windjes opzuigt voordat ze beginnen te ruiken

Er zijn van die gadgets waarvan je meteen je wenkbrauwen moet optrekken. Deze scheetpomp is er exact eentje in die categorie.

Dit is het meest bizarre kado voor jouw vrienden of vriendinnen. Deze ‘scheetstofzuiger’ is namelijk speciaal voor de echte vieze stinkerds op de markt gebracht.

FartVac ‘scheetstofzuiger’
FartVac, zoals het product heet, bestaat uit een luchtpomp en een koolstoffilter. Ken jij iemand in jouw omgeving die echt ongelofelijk stinkt als hij of zij een windje laat? Dan is dit het ultieme kado en hoef je niet verder te zoeken.

Lees ook
Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

FartVac zegt hierover het volgende: “FartVac is ’s werelds eerste scheet vacuüm- en filtersysteem. Met behulp van een met de hand geactiveerde luchtpomp en een actief koolfilter vermindert FartVac de stank van winderigheid.

Door verantwoordelijkheid te nemen en te proberen je scheet geur te verminderen, kun je nu zonder schaamte een scheet laten – geen pijn meer lijden als je je gas moet inhouden. Doe mee en omarm de natuurlijke functies van je lichaam.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alfamarama (@alfamarama)


Hoe werkt dit?
De grote vraag is natuurlijk: hoe werkt dit geniale apparaat? Op de website staat: “FartVac verwijdert de geur en filtert het met een koolstoffilter.

Lees ook
Asielzoeker weigert woning in Leiden omdat hij één traptrede teveel moet lopen

Normaal gesproken worden scheten door onze kleding gevangen en ontsnappen ze binnen een periode van ongeveer 5 seconden. Dit is het moment waarop FartVac ze kan neutraliseren en filteren.”

Dit is wat ons betreft nog steeds geen hele duidelijke uitleg en laat best wel wat vraagtekens achter. Ze komen op de website wel met een duidelijke disclaimer:

“Steek geen enkel deel van dit product in uw lichaam. Alleen voor uitwendig gebruik.” Voor wie is dit het ultieme product?

Ayla overleed door een grasaar: ‘Deze smerige dingen zijn sluipmoordenaars’

Dood puppy gevonden in dichtgeknoopte vuilniszak