in

Je kunt eindelijk zonder hoest doorslapen met dit middeltje! Het werkt echt goed!

Heel vervelend, overdag lijkt je hoest over te zijn en ‘s avonds als je in bed ligt komt de hoest opeens weer om een hoekje kijken. Om gek van te worden! Wij hebben vandaag een tip voor je: zo kun je rustig slapen zonder te hoesten!

Eén van de vervelendste dingen in het leven is wakker liggen van de hoest. Soms lijkt het helemaal weg te zijn, maar zodra je rug het matras raakt is het mis. Nog vervelender is het als je weet dat de wekker de volgende ochtend vroeg weer gaat. Om jou van deze vervelende hoest af te helpen en ervoor te zorgen dat je weer lekker de hele nacht kunt doorslapen hebben we een tip tegen hoest voor je! Het is echt heel makkelijk en werkt niet alleen voor jou maar ook voor je kinderen!

Lees ook  Maxime Meiland plaatst pikant kiekje

Dit heb je nodig:

Een paar sokken
Vicks Vaporub

Zo doe je het:

Neem een potje Vicks Vaporub en een paar schone sokken. Smeer een dikke laag Vicks op je voetzolen en trek er direct sokken over aan voor je gaat slapen. Binnen enkele minuten zal het zware hoesten stoppen. Het biedt vele uren verlichting. Het werkt ook nog eens verzachtend en kalmerend waardoor je beter zult slapen. En des te beter je slaapt, des te eerder de infectie over is! We weten het, het klinkt onwaarschijnlijk maar het werkt echt! Het proberen waard toch?

Lees ook  Monica (51) was aan het fietsen toen terrorist genadeloos mes in haar lichaam plantte

Ga je bijna op vakantie? Lees dit dan even, je drinkt hierna nooit meer uit hotelglazen!

Eindelijk antwoord: moet je je tandenborstel nat maken vóór- of nádat je er tandpasta opdoet?