in

Je gelooft nooit waarom deze man scheerschuim in zijn auto heeft liggen… Briljant!

Het spreekt voor zich dat rondrijden met beslagen autoruiten erg gevaarlijk is. Daarom geven we je vandaag de tip die je nodig hebt om een beslagen autoruit te voorkomen!

Hoewel de herfst en de winter mooie jaargetijden zijn, krijgen we steeds meer te maken met koude ochtenden en beslagen autoruiten. Een beslagen autoruit belemmert niet alleen je zicht, maar het is ook nog eens levensgevaarlijk. Bovendien kun je een boete van 220 euro krijgen voor het rijden met beslagen ramen.

Lees ook  Het ziet eruit als een gewone tatoeage, maar wacht tot de vrouw begint te bewegen met haar schouders

Maar hoe voorkom je een beslagen autoruit nou op een makkelijke en goedkope manier? Wel, wat veel mensen niet weten is dat het makkelijk op te lossen is met een huishoudelijk product dat iedereen wel in huis heeft.

Dit scheelt behoorlijk in de portemonnee omdat je geen vochtvreters hoeft te kopen. Heb je echt heel veel last van beslagen ruiten? Dan is het een idee om in een sok wat kattenbakkorrels te doen. Dit absorbeert namelijk het vocht. Wees dus goed voorbereid en bekijk het onderstaande filmpje hoe je te werk gaat met scheerschuim in de auto om beslagen ruiten te voorkomen. Vond je dit een nuttige tip en wil je je vrienden een handje helpen deze winter, vergeet deze tip dan niet met hen te delen op Facebook!

Lees ook  Fotograaf vindt afgewezen baby in een hut – 3 jaar later zijn dokters geschokt door haar transformatie

Hij Legde een hardgekookt ei in een glas water. 3 seconden later? Dit is SUPER handig!

Aanstaande moeder is nerveus voor haar eerste echo, Maar kijk wat ze de baby ziet doen…