in

Jan Smit geeft update over zijn gezondheid

Jan Smit heeft weer een update gegeven over zijn gezondheid. De zanger zit met een burn-out thuis maar hij wil toch zijn grenzen weer iets gaan verleggen. “Stapje voor stapje, beetje bij beetje.”

Jan hoopt in mei weer aan het werk te gaan. Dan presenteert hij het Songfestival samen met Edsilia Rombley en Chantal Janzen. “Voor het eerst ‘echt’ de deur uit!

Vandaag mocht ik op de foto met Chantal en Edsilia voor het Songfestival. Het voelt raar en bijzonder tegelijk!” vertelt Jan op Instagram.

Lees ook  Dit gebeurt er met je lichaam als je verstopt zit

“Week na week probeer ik mijn grenzen te verkennen, met nu dus een uitstapje van een uurtje! Of het goed voor me is? Dat merk ik meestal pas achteraf…

Wat ik inmiddels weet, is dat het mentaal wél goed is om heel af en toe iets te hebben om naar uit te kijken!”

Lees ook  Poahhh! Olcay Gulsen laat weinig aan de verbeelding over met deze bikinifoto!

Na de moeilijke periode die de zanger achter de rug heeft, ziet hij weer licht aan het einde van de tunnel. “Lichtpuntjes. Ik lach gelukkig weer, maar ben echt ontzettend voorzichtig.

Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Net zolang het duurt, tot ik weer de oude ben! Bedankt voor jullie steun in welke vorm dan ook!” Zie de video hieronder over zijn burn-out.

Glazenwassers urenlang vast in bak bij zestiende verdieping van flat

André Hazes reageert op coronavirus: ‘Ik vind het onzin’