in

Jaloerse vrouw legt 20 extreem strikte regels uit aan haar man ‘Je mag niet met meisjes praten’

Toen Twittergebruiker Kale Keyes zich onlangs een tweedehandswagen aanschafte, trof hij op de achterbank een getypt briefje aan. Daarop had een meisje enkele extreem strikte regels opgeschreven voor haar vriendje. Het liefst heeft ze dat haar vriend niet meer omgaat met bepaalde vrienden, tenzij zij er ook bij is. Als hij zijn vrienden dan al ziet, is het niet vaker dan twee keer per week, zo luidt het lijstje…

Lees ook  Moeder bekritiseerd omdat ze haar dochter laat trouwen. 22 jaar later hebben ze er allemaal spijt van.

De man mag onder meer geen telefoonnummers van meisjes in zijn gsm hebben staan. Daarnaast is het verboden om meisjes te volgen op sociale media of om hen zelfs maar aan te kijken. “Als er ooit een meisje op je afstapt, moet je meteen wegstappen”, staat er verder te lezen. Ook moet hij binnen 10 minuten de berichten van zijn vriendin beantwoorden.

Van zijn vriendin mag hij ook maar twee keer per week afspreken met zijn vrienden. Omgaan met Keegan is al helemaal geen optie. Bovendien mag hij enkel alcohol drinken in haar bijzijn. De man mag zelfs niet naar auto’s gaan kijken zonder haar toestemming.

Lees ook  Belgische moordenaar in Amerikaanse cel trekt aan de alarmbel na verschrikkelijk probleem: “Vrezen voor zijn leven”

Nadat Kale Keyes het briefje postte op Twitter betuigden heel wat mensen hun medeleven voor de man in kwestie. We hopen dat hij inmiddels van dat verschrikkelijk gestoorde mens af is. Jemig.

Deze vrouw onderging dertien operaties in één jaar tijd om te lijken op haar grote idool: Ivanka Trump

Ze smeert tandpasta op haar vingernagels en het resultaat is echt fantastisch! Wisten we dit maar eerder!