in

Jack (11) overleden na ongeval op speelplaats

De politie en het parket hebben vanavond het vreselijke nieuws bevestigd dat Jack, de jongen van 11 die eerder deze week in het Belgische Ekeren zwaargewond raakte op school, is overleden. Het was voor Jack een ongelijke strijd na een onwezenlijk ongeval, laat de familie weten.

“Vanmiddag om 13 uur kregen we het bericht dat onze allerliefste Jack niet meer zal wakker worden. Hij heeft, zoals altijd, gevochten als een leeuw tot op het einde in deze oneerlijke strijd. Allerliefste vriend, bedankt dat we de ouders mochten zijn van zo’n ideale zoon als jij. Slaap nu maar zacht, je hebt het verdiend.” Het zijn hartverscheurende woorden die de mama van de jongen de wereld instuurt.

Lees ook
Man breekt jongeheer ’verticaal’ tijdens wilde s*kspartij

Dinsdagnamiddag raakte haar zoon, Jack Horions (11), levensgevaarlijk gewond toen hij onder een omvallend muurtje op de speelplaats van de Sint-Vincentiusschool aan de Leugenberg in Ekeren terechtkwam. Jack werd meteen overgebracht naar het Universitair ziekenhuis in Antwerpen (UZA). Zijn toestand was kritiek en verbeterde woensdag niet ondanks alle zorgen van de specialisten bij UZA, schrijft HLN.

“Jack was niet zomaar Jack. Jack was gemaakt uit het materiaal waar alleen superhelden van gemaakt worden: een 11-jarige topper samengesteld uit pure goedheid, beleefdheid, ijver en sportiviteit. Superkrachten die zullen doorleven bij de talloze kinderen die hij als orgaandonor zal redden (want dat doen superhelden nu eenmaal). Superkrachten die hij in alle geborgenheid bij zijn fantastische ouders kon ontplooien. De leegte is enorm. Het gemis begint nog maar pas. Laat ons allemaal proberen half de superheld te zijn die Jack was. We gaan je ongelofelijk missen.”

Lees ook
Verzorgingshuis kan de energierekening niet meer betalen, 66 ouderen in de kou

De politie en het parket bevestigden vanavond het nieuws en roepen op tot sereniteit voor de familie, de vrienden van de familie en de school. Zowel de familie als de school worden bijgestaan in de verwerking van het drama.

Tory zwanger van 1 van haar 4 mannen maar niemand weet wie de vader is

Interview met hitsige dame escaleert snel: “Ik heb iets in, duw eens op het knopje”