in

Ismail Ilgün biedt excuses aan alle Nederlanders: Ik was boos en overladen

“Met deze video wil ik mijn excuses aanbieden en ben ik voortaan niet meer de treitervlogger,” vertelt de twintigjarige Ilgün in de camera, terwijl hij door de Zaanse Schans loopt. “Sorry als ik jullie bang heb gemaakt.”

In zijn vlog biedt hij zijn excuses aan het Zaanse raadslid Juliëtte Rot aan, die hij in een van zijn vlogs bedreigde. “Ik ga ook eerlijk zeggen, ik was boos en overladen van emotie na wat er bij Pauw was gebeurd. Ik had haar niet zo moeten benaderen.” Hij verwijst hiermee naar de veelbesproken uitzending van de talkshow, waarin Ilgün samen met zijn Poelenburgse vrienden aan tafel zat.

Lees ook  Werkneemster vertelt: zo gaat het er aan toe in een crematorium

In de excuusvlog van Ilgün maken ook bekende Nederlanders als presentator Arie Boomsma, muzikant Erik de Jong van Spinvis en DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk hun opwachting. Zij zijn volgens de vlogger voorbeelden voor hoe hij zijn toekomst ziet.

Het Openbaar Ministerie had vorige maand bepaald dat Ilgün niet zou worden vervolgd, maar dat hij wel in een vlog zijn excuses moest aanbieden.

Lees ook  Agent die Mawda (2) doodschoot wordt vervolgd voor onvrijwillige doding

De hond weet nog niet welke horror hem te wachten staat. Deze video is echt om te huilen!

Zijn vrouw stierf tijdens de geboorte. Wat hij deed voor zijn stervende kind brak mijn hart doormidden..