in

Dit is de hoogste waterglijbaan ter wereld: De afdaling is BIZAR!

Ben je iemand die alles durft? Ja? Dan willen wij jou kennis laten maken met de ‘Verrukt’ waterglijbaan. Deze is te vinden in het Schlitterbahn waterpark in Kansas City. Het is de hoogste waterglijbaan ter wereld met een hoogte van maar liefst 55 meter.

De hoogte van de waterglijbaan is te vergelijken met een 17 verdiepingen telende gebouw. Daarmee is de glijbaan hoger dan het Vrijheidsbeeld in New York en de Niagara watervallen! Wil je het varkentje even wassen, dan moet je eerst een trap met 264 treden beklimmen. Wie bang is dat zijn rug openligt door met maar liefst 105 km/u naar beneden te denderen, hoeft zich geen zorgen te maken.

Lees ook  Zijn vrouw stierf tijdens de geboorte. Wat hij deed voor zijn stervende kind brak mijn hart doormidden..

Het is namelijk de bedoeling dat je in een rubberen band de zwaartekracht trotseert. Feit blijft dat het een enorme hoogte is en aan de reacties van de mensen in deze video is te zien dat je deze afdaling niet snel zal vergeten. Sterker nog! Nooit maar dan ook nooit zal vergeten.

Lees ook  Zo ziet Sabrina Salerno van de monsterhit ‘Boys Boys Boys’ er nu uit!

Volgens de werknemers van het Schlitterbahn waterpark moet je wel een beetje prettig gestoord zijn om ervan af te durven. De naam ‘Verrückt’ is daarom ook bewust gekozen. Dit betekend in het Duits ‘gek’ of ‘getikt’. Bekijk de angstaanjagende ‘Verrückt’ waterglijbaan en let vooral op de reacties. Durf jij het aan om dit varkentje te wassen?!

Deze hond begint met PRATEN, iedereen in de studio is geschokt

Haar man verlaat haar omdat ze te dik is. Ze heeft er genoeg van en neemt een levensveranderende beslissing.