in

Is DIT jou ooit wel eens opgevallen aan de kleding van Barack Obama? NIEMAND had het door!

Voormalig first lady Michelle Obama maakte tijdens de Apple Worldwide Developers Conference bekend dat, terwijl iedereen altijd enorm gefocust was op wat zij droeg en hoe zij eruit zag, haar man acht jaar lang in dezelfde smoking heeft rondgelopen. En niemand die het zag!

De voormalig president Barack Obama wordt vaak geprezen om zijn stijl en wordt ook wel de ‘best geklede president’ sinds John F. Kennedy genoemd. Niet omdat hij nou zo’n bijzondere stijl heeft, maar omdat hij weet wat bij zijn lichaam past en daar nooit vanaf wijkt; hij wordt ook wel de koning der maatpakken genoemd.

Lees ook  Meng deze 2 ingrediënten en zie wat er na enkele minuten met je huid gebeurt….

Maar had iedereen wel door dat hij op alle belangrijke aangelegenheden letterlijk hetzelfde maatpak droeg? Michelle: “Mensen maken continue foto’s van mijn kleding, armbanden en schoenen maar niemand had door dat hij acht volle jaren precies dezelfde smoking en schoenen droeg. Hij was er nog trots op ook!” Is het jou ooit opgevallen?

Lees ook  5 bejaarde broers en zussen wonen samen in hetzelfde bejaardentehuis, en tonen ons de echte betekenis van familie.

Vrouw gaf de uitgehongerde hond een kans om waardig te sterven – maar dat wilde de hond nog niet

Man die op het punt staat om een klein meisje te kidnappen, krijgt een verrassing die hij niet had zien aankomen.