in

Is dit de nieuwe liefde van Monica Geuze?

Monica Geuze is na een hectische periode aan het genieten van wat rust op Bali. In haar laatste vlog vertelt ze dat ze samen met haar moeder en dochtertje Zara-Lizzy op reis gaat, maar op Instagram is nu te zien dat er ook een mysterieuze man bij is. Zou dit de nieuwe liefde van Monica zijn?

Monica vertelt dat ze de reis naar Bali aan haar moeder cadeau heeft gedaan voor haar verjaardag. “Mijn moeder was jarig en ik heb haar een vakantie cadeau gedaan met ons.

Lees ook  Ouders gearresteerd nadat mama de misselijkmakende waarheid bekent: Vader stak baby in de magnetron.

Dus volgende week gaan we naar Bali met zijn drieën.” Nu lijkt het er toch op dat er nog een vierde persoon is aangehaakt.

Op Instagram plaatst Monica een foto van een man die samen met Zara-Lizzy in het zwembad zit. Bij de foto plaatst ze een hartje.

Het lijkt te gaan om Barry Schneider die werkzaam is voor RTL, maar of hij ook de nieuwe liefde is van de vlogster vertelt ze er niet bij.

Lees ook  Inge de Bruijn maakt diepe indruk met killerbody

Eerder was Monica nog in tranen omdat haar ex-vriend Lars Veldwijk naar Zuid-Korea is vertrokken. “Ik heb hem net naar Schiphol gebracht en hij is dus voor minimaal een jaar naar Korea.

Het is gewoon zo een raar en dubbel gevoel. We waren natuurlijk gewoon al uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader. Ik heb echt het gevoel alsof ik in de afgelopen video’s alleen maar loop te janken, maar goed.”

Vader van mis handelde Niels is opgelucht na aanhouding, maar herstel zoon duurt nog maanden

Man slaat hulpeloze kangoeroe met gebroken rug in elkaar terwijl zijn vrienden staan te lachen