in

Is dit de Foto van Amalia waar Willem Alexander boos om is?

RTL Boulevard zou een foto hebben uitgebracht van Amalia wat volgens de Rijksvoorlichtingsdienst tegen de mediacode is.

RTL Boulevard is door die reden buitengesloten uit de jaarlijkse fotosessie op 30 januari van het Koninklijk huis. Ze hebben géén uitnodiging ontvangen.

Marc van der Linden is hier behoorlijk boos om. Hij meldt dat hij het onterecht vindt dat ze hen om die reden buitensluiten. Dat is volgens hem niet aan hen om over te beslissen maar aan de rechter.

Lees ook  Man (38) verloor helft van zijn gezicht door agressieve tumor, maar krijgt nu een tweede leven na reconstructie

Marc denkt dat Willem Alexander acchter het besluit zit. Hij laat het volgende weten aan Shownieuws: “Er is één iemand die ons nu wie laten voelen wie de baas is, en dat is de koning!”

Willem Alexander boos om foto van Amalia?
Ook laat Marc het volgende weten: “Ik vind dus dat eigenlijk Mark Rutte een keer tegen de koning zou moeten zeggen: ‘U leeft in een land waar de monarchie door de media zeer netjes wordt behandeld.

Lees ook  15-jarige Nickolas raakte gewond in zijn slaap – nu waarschuwt zijn familie anderen over deze dodelijke nieuwe grap

U woont niet in Engeland waar paparazzi-fotografen overal camera’s ophangen. Het gaat hier rustig, jullie krijgen goede pers’.” Foto onder video te zien:

Rosalie: Mijn collega nam me op het bureau

Man die Amsterdamse Rinia (68) ver krachtte en voor dood achterliet ‘weet dat niet meer’