in

Inwoners Rectum, Waspik en Kuttingen krijgen gratis P0rnhub-abonnement

De inwoners van Rectum in Overijssel krijgen een gratis P0rnhub-abonnement. Ook mensen uit waspik en kuttingen mogen gratis genieten van een premium abonnement. Het maakt deel uit van een initiatief van de p0rn0website om plaatsen met een opmerkelijke en expliciete naam een steuntje in de rug te geven. De inwoners krijgen een zogenaamde ‘Officiële P0rnhub Premium Plaats’. Daarmee krijgen ze een toegang tot de betaalde content op de site.

Lees ook  Baas biedt werknemers 45.000 euro en onbeperkte vakantie en ziekteverlof.

’Moet gevierd worden’
“Met de groei van online entertainment voor volwassenen hebben veel mensen hun s*ksuele woordenschat uitgebreid”, stelt Corey Price, vicepresident van P0rnhub. “Helaas wordt er daardoor ook vaker gelachen met plaatsen met s*ksueel suggestieve namen. Bij P0rnhub vinden we echter dat een naam gevierd moet worden.”

Lees ook  Deze jongen kan niet slapen. Maar als een vlezige tong zijn wangen likt, vindt hij een waar genoegen!

Wie vindt dat zijn of haar plaats ook kans moet maken op het abonnement kan een bericht op Twitter of Instagram plaatsen met de hashtag #PremiumPlaces. P0rnhub bekijkt alle inzendingen.

De p0rn0website pakt vaker uit met vergelijkbare acties om bezoekers naar hun website te trekken. Hoewel het bijna 1 april is, lijkt deze campagne toch wel voor het echie te zijn.

Plakband op je deurbel? Dit is wat het betekent!

Buur ziet ped0fiel 2 meisjes in het bos lokken, volgt hen en schiet meteen in actie.