Inwoners Rectum, Waspik en Kuttingen krijgen gratis P0rnhub-abonnement

De inwoners van Rectum in Overijssel krijgen een gratis P0rnhub-abonnement. Ook mensen uit waspik en kuttingen mogen gratis genieten van een premium abonnement. Het maakt deel uit van een initiatief van de p0rn0website om plaatsen met een opmerkelijke en expliciete naam een steuntje in de rug te geven. De inwoners krijgen een zogenaamde ‘Officiële P0rnhub Premium Plaats’. Daarmee krijgen ze een toegang tot de betaalde content op de site.

’Moet gevierd worden’
“Met de groei van online entertainment voor volwassenen hebben veel mensen hun s*ksuele woordenschat uitgebreid”, stelt Corey Price, vicepresident van P0rnhub. “Helaas wordt er daardoor ook vaker gelachen met plaatsen met s*ksueel suggestieve namen. Bij P0rnhub vinden we echter dat een naam gevierd moet worden.”

LEES OOK!  Moeder schrijft opmerkelijke boodschap aan nieuwe vriendin van haar ex: “Zoveel meer dan wat ik had kunnen hopen”

Wie vindt dat zijn of haar plaats ook kans moet maken op het abonnement kan een bericht op Twitter of Instagram plaatsen met de hashtag #PremiumPlaces. P0rnhub bekijkt alle inzendingen.

De p0rn0website pakt vaker uit met vergelijkbare acties om bezoekers naar hun website te trekken. Hoewel het bijna 1 april is, lijkt deze campagne toch wel voor het echie te zijn.