in

Intertoys verkoopt met Black Friday een PS4 voor 129 euro

Met Black Friday kun je als consument verschillende deals scoren. Zo kijk ik zelf naar een PlayStation 4 Pro, omdat mijn huidige Pro besloten heeft om geen discs meer te lezen. Maar als een ‘gewone’ PlayStation 4 Slim voor jou voldoende is, dan kun je wellicht even bij de Intertoys gaan kijken.

Zij gaan met Black Friday namelijk een PlayStation 4 Slim met Call of Duty: Modern Warfare verkopen voor 129 euro. Het gaat daarbij om een 500 GB-versie. Er zit echter één klein addertje onder het gras.

PlayStation 4 voor 129 euro bij Intertoys op Black Friday
Want wanneer je naar de actiepagina van Intertoys gaat die het bedrijf heeft opgezet, dan lees je al snel dat het een actie is die enkel geldt in de winkel. Oké, dan maar even ouderwets de stad in. Maar hoe meer je leest, des te minder aantrekkelijk het wordt. Er zijn er namelijk maar per winkel twee exemplaren beschikbaar. En je kunt ze ook nog geen eens gelijk op Black Friday meenemen.

Lees ook  Koppel kreeg 4 miskramen in 6 jaar tijd, zie nu wanneer ze geweldig nieuws hoort

In plaats daarvan wil Intertoys dat je op Black Friday de winkel in komt lopen en daar je naam en telefoonnummer achterlaat. Vervolgens wordt er aan de einde van de dag een loting gehouden, waar dan twee winnaars uitkomen. Deze personen zullen dan opgebeld gaan worden en krijgen dan tot en met 2 december de mogelijkheid om deze daadwerkelijk te kopen. Als de winnaar er van afziet, dan wordt de volgende op de lotingslijst gebeld.

Lees ook  Een org*sme helpt tegen de hik en meer bizarre feitjes over het hoogtepunt

Het probleem daarbij is dus vooral dat je pas na Black Friday weet of je de bundel kunt scoren. Het is een goede deal, dat zeker, maar gezien de PlayStation 4 zelf rond Black Friday al kaal voor 199 euro verkocht gaat worden, zou het jammer zijn als je daar achter het net vist omdat je hoopt bij de Intertoys in de prijzen te vallen.

Wow, dit staat er op de bankrekening van de 22-jarige Maan!

Maxime Meiland plaatst pikant kiekje