in

Intens droevig nieuws voor alle Ben (van Ben & Ruurd) fans!

Bericht van Ben van Ben & Ruurd: BREAKING NEWS!!!!!!!!! Dit jaar geef ik nog 3 optredens, namelijk op ‘t Koekwaus Festival in Neerpelt (België), Kamping Kitsch Club Holland in Noord-Brabant, en Festyland in Volkel (Noord-Brabant).

In de Lente komt er nog 1 afscheidslied met een officiële videoclip uit op YouTube, Spotify, etc. En op Festyland geef ik mijn afscheidsconcert, en daarna stop ik definitief als artiest, componist en tekstendichter.

Lees ook  Maden in je kliko? Gatver, zo kom je er snel vanaf!

Het is teveel voor Ben
De reden hiervan is omdat ‘t mij allemaal teveel wordt!!! Mijn carrière wordt mij allemaal te druk. Daarnaast heb ik ook nog mijn privé leven.

Na mijn afscheidsconcert heb ik alle tijd voor mijn privacy leven. Ook kan ik volledig gaan genieten van alles wat ik gemaakt en bereikt heb als artiest, componist en tekstendichter.

Lees ook  Maak kennis met de vriendin van rapper Boef:

Jullie als trouwe fans kunnen trots zijn want ik heb ‘t ver geschopt. Mijn muziek + de videoclips die door de jaren heen gemaakt zijn, die blijven voor altijd op ‘t internet waar jullie altijd van kunnen genieten!

En dit allemaal terwijl hij pas geleden nog een nieuw nummer heeft uitgebracht mét videoclip en mét Ruurd

Dit is dus de reden dat je nooit met je vriendin naar de IKEA moet gaan:

Zwerfhond is ziek en kan zelfs niet tegen aanrakingen – maar dan krijgt hij hulp