in

Ingegraven kindje gevonden in het bos, op het laatste moment gered door bewaker

Veel mensen vinden moeder worden een vreugdevolle ervaring – helaas zijn er anderen die er een compleet verschillend gevoel over hebben. Dit heeft als gevolg dat sommige nieuwe moeders extreme maatregelen nemen als ze eenmaal bevallen zijn.

Denis Saranzev werkt als bewaker bij een fabriek in Rusland. Hij doet elke dag zijn ronde om te verzekeren dat alles op het terrein in orde is.

Op een dag was hij aan het werk toen hij plotseling een gek geluid hoorde. Hij dacht dat hij een baby hoorde huilen in de bossen en besloot te gaan kijken, om te checken of wat hij hoorde ook echt waar was.

De man volgde het geluid wat hem naar een greppel leidde. Tussen de modder en het afval, zag hij een klein armpje uitsteken. Hij haalde het afval weg en zag een dichtgeknoopte plastic zak. Hij opende de zak en zag tot zijn grote afschuw een klein baby meisje in de zak.

Gebaseerd op haar gewicht, dacht hij dat ze pas een paar dagen oud was.

Ze zat onder de modder, viezigheid, alsmede onder de insecten en mieren. De mieren waren duidelijk aan haar ogen aan het eten en kropen in haar oren. Het arme kind was in verschrikkelijke conditie.

Lees ook  Vrouw heeft maanden last van vermoeidheid blijkt dat ze blauw bloed heeft..

Ze werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en Denis nam contact op met de politie en vroeg hen daar te ontmoeten, rapporteert URA.ru.

De mieren zaten al diep in het gehoorkanaal van de baby en haar ogen zaten onder het pus. In het ziekenhuis schatte het medisch personeel de baby zo´n vijf dagen oud. Dat ze het overleefd had, werd beschouwd als een wonder. Ze kreeg de naam Kristina.

Het duurde niet lang voordat de politie de biologische moeder van Kristina te pakken had. De 22 jarige Olesja.

Olesja werd gearresteerd. Ze zei dat ze misbruikt en verkracht was, maar toen de politie meer details vroeg over de mishandeling, brak ze en vertelde ze de waarheid.

Olesja wilde de baby simpelweg niet houden en had haar in het bos achter gelaten om te sterven.

Uiteindelijk vond de politie ook de vader van de baby, Andrej. Het verhaal van Kristina was al meerdere malen op het nieuws geweest. De vader van de baby had het gelezen, maar had zich nooit voorgesteld dat het zijn bloedeigen dochter kon zijn.

De man had zelfs geen idee dat hij vader zou worden.

Andrej had een korte relatie gehad met Olesja. Die relatie liep stuk toen ze zwanger werd en hem vertelde dat ze een abortus zou laten uitvoeren. Dat was het laatste wat hij van haar gehoord had.

Lees ook  Heftig: Meisje (9) overlijdt tijdens logeerpartijtje vanwege daling bloedsuikerspiegel

Zodra Andrej het nieuws over zijn baby dochtertje hoorde, haastte hij zich naar het ziekenhuis om haar te zien.

In het ziekenhuis, wees een DNA test uit dat Kristina inderdaad Andrej z´n dochter was. Hij hoefde geen twee keer na te denken en nam haar mee naar huis. Zijn vrouw, Tatyana had geen bezwaar tegen een uitbreiding van hun kleine familie.

Olesja kreeg een voorwaardelijke straf van twee jaar. Sommigen denken dat ze er te makkelijk vanaf komt, aangezien ze een baby pijn heeft gedaan. Sterker nog haar eigen baby!

Kristina heeft zeker weten een engeltje op haar schouder. Ze woont bij haar vader en stiefmoeder, die veel van haar houden – veel meer dan haar biologische moeder ooit heeft gedaan.

Ik kan me niets ergers voorstellen dan een onschuldig kind pijn doen. Gelukkig heeft dit verhaal een goede afloop.

Als je ooit iets hoort of ziet waarvan je denkt dat het kindermishandeling zou kunnen zijn, twijfel dan niet om de politie te bellen. Het is onze taak als mens zijn.

Overweeg alsjeblieft om dit verhaal te delen als je het daarmee eens bent.

Na 19 dagen in coma, wordt een 22-jarige van beademing gehaald – dan gebeurt er iets onder haar deken

Man wordt uit huis gezet –een journalist is verbaasd als hij zijn identiteit onthult