in

Inbreker verdrinkt vier puppy’s in emmer : Bewoonster niet te troosten

Een dief heeft vannacht tijdens een woninginbraak in Heesch (Noord-Brabant) zeker 4 puppy’s om het leven gebracht. De puppy’s van 3 weken oud zijn verdronken. De politie ontdekte na een melding van de bewoonster een emmer vol water in de tuin waarin de dieren verdronken zijn.

Om 00.30 uur hoorde de bewoonster van de Heelwijkstraat in Heesch gerommel op de benedenverdieping. Zij belde 112 om melding te maken van een inbraak. De politie kwam in actie en zag dat de hor bij de achterdeur van de woning was opengesneden.

Lees ook  Hond met schroevendraaier in oog geprikt en in brand gestoken

De bewoonster merkte op dat vier van haar zes puppy’s ontbraken in de woning. In de tuin zagen agenten een afgedekte emmer staan. In de emmer hing een tuinslang, waarvan de kraan openstond. Agenten haalden de natte doek van de emmer af en zagen dat de vier hondjes in het water verdronken waren. De politie kon niets meer doen om de dieren te reanimeren.

Lees ook  Dit echtpaar redde een regenwoud en bracht de dieren terug

De politie is op dit moment op zoek naar getuigen om zo de dader op te sporen van deze laffe daad. Heeft u informatie? Belt u dan 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 201714273 #RSCOOB

Schokkend: zo komen ze aan leer voor luxe handtassen

Ze werd in de woestijn gevonden naast iets ZO tragisch, dat haar redders het niet droog hielden!