in

In deze 7 steden wonen de lelijkste mensen van Nederland!

Nederland heeft een hoop mooie mensen, maar ook een hoop lelijke. Waar wonen nu precies de lelijkste mensen van Nederland? Wanneer we het woord lelijk horen denken we natuurlijk allereerst aan het uiterlijk van iemand. Maar er zijn meerdere vlakken waarop iemand lelijk kan zijn. De manier van praten kan natuurlijk lelijk zijn. Een stevig accent of dialect kan daar goed bij helpen. Maar ook het karakter van een persoon kan verdomd lelijk zijn.

Wanneer je altijd voor andere klaar staat en altijd lief bent voor alles en iedereen, dan heb je natuurlijk een mooi karakter. Maar wanneer je altijd nors bent en onvriendelijk tegen iedereen om je heen, dan wordt dat als een lelijk karakter beschouwd. Er zijn dus een hoop aspecten die om de hoek komen kijken om iemand als door en door lelijk te beschouwen. Het volgende hoogwaardige onderzoek dient u met een korreltje zout te nemen. Een klein korreltje dan…

Lees ook
Pasgeboren baby sterft kort na de geboorte in de armen van de moeder door een kus

Lelijkste mensen van Nederland!
Om de meest lelijke mensen van Nederland aan te wijzen hebben we verschillende onderzoeken bij elkaar verzameld. We hebben daarbij gekeken naar de steden waar mensen het meest ongelukkig zijn in Nederland. Ook hebben we gekeken naar polls op FOK waarbij gestemd is waar de meest lelijke mensen van Nederland wonen gebaseerd op uiterlijk.

Daarbij hebben we natuurlijk ook gekeken naar de accenten van Nederlander welke het meest als ‘lelijk’ beschouwd worden. Verassend genoeg komen plekje één en twéé uit dezelfde provincie, Flevoland. Maastricht komt overigens uit bijna iedere test als winnaar naar voren waardoor we mensen uit Maastricht vast de eer kunnen geven als ‘Mooiste mensen van Nederland’. Utrecht, Amsterdam en Haarlem hebben de top 7 nét niet weten te bereiken. Hieronder de volledige lijst:

Lees ook
Ik bedrieg mijn man omdat hij me niet wil beffen

1. Lelystad
In Flevoland wonen de minst tevreden mensen van Nederland. Het accent van mensen in Lelystad is volgens onderzoek het lelijkst van Nederland.

2. Almere
Spreekt voor zich.

3. Rotterdam
Je ken een hoop stront paars verreve, maar ’t blijf een hoop stront!

4. Groningen
In het noorden van Nederland schijnen de mensen het minst knap te zijn. Hier komt Alex Soze vandaan toch?

5. Middelburg
Middelburg staat op nummertje 2 van de lelijkste accenten van Nederland, net onder Lelystad.

6. Arnhem
Naast dat Arnhem een van de meest lelijke plekken van Nederland is scoren de bewoners ervan niet veel beter.

7. Dordrecht
Hoe dichter bij Dort…

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Belgische ouders laten baby achter op vliegveld: ”Ticket te duur”