in

Immens verdriet voor Anouk Hoogendijk: ‘Tweede keer dat het misloopt’

Anouk Hoogendijk heeft droevig nieuws. De ex-voetbalster post op Instagram dat ze een miskraam heeft gehad. “Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op.”

In een aangrijpend bericht op Instagram laat Anouk weten dat haar zwangerschap eindigde in een nachtmerrie. Ze steekt van wal: “Dit was 2 weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was. 14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen. In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen.”

Lees ook  Deze BN’er snoept Sarah af van André Hazes

Droom laten varen
Anouk lag drie dagen in het ziekenhuis en verloor heel veel bloed. “Uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie. Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht.”

De voormalig voetballer legt uit dat ze nu heel veel tijd nodig zal hebben. “Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging. Ik heb altijd een droom gehad om moeder te worden en ik ben super gelukkig dat die droom is uitgekomen. Een andere droom is altijd geweest om twee kindjes kort na elkaar te mogen krijgen. Die droom moeten wij op dit moment laten varen.”

Lees ook  Fajah Lourens uit de kleren

Aanvankelijk wilde ze het nieuws van de miskraam niet delen. Anouk besloot om het toch te doen, omdat ze weet dat meer mensen deze nachtmerrie beleven. “Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn, die met dit soort tegenslagen te maken krijgen.”

‘Blowen, harde muziek en vechtpartijen’: opeens woonden er acht arbeidsmigranten naast Stefan

Marco Borsato verwijdert déze foto’s van social media: “Waarom déze foto’s?”