in

“Ik wilde mijn seksleven spannender maken”: Liet 3e persoon toe in relatie, maar eindigde single

Influencer Taylor Cezanne besloot om een derde persoon toe te laten in haar relatie. Maar dat draaide niet uit zoals ze verwacht had. Uiteindelijk verbrak ze de volledige relatie.

Influencer Taylor Cezanne had al drie jaar een relatie met haar vriend en besloot dat het tijd was om het allemaal wat spannender te maken.

En dus bracht ze een derde persoon in haar relatie. Het idee was dat een extra persoon de private kant van hun leven wat interessanter zou maken, maar dat liep anders af.

Lees ook
Laagopgeleide ouders geven hun kinderen vaak een van deze namen:

Het nieuwe meisje werkte samen met de vriend van Taylor, waardoor de twee een erg nauwe relatie kregen. En dat zorgde voor jaloezie.

Het werd voor de jongen erg moeilijk om zijn tijd te verdelen tussen de twee meisjes. Taylor voelde zich dan ook aan de kant geschoven.

Na zeven maanden liep het helemaal mis. Taylor ontdekte dat de twee op een nacht niet thuisgekomen waren en betrapte hen erop s*ks te hebben in een auto op de parking van hun werk

Lees ook
Er bestaan invriesbare boxers tegen zweetballen en plakzak

Het ging niet in tegen de regels die ze voor zichzelf hadden opgesteld, maar Taylor was er wel door gekwetst.

Ze wou daarom graag de relatie met haar vriend alleen verder zetten. “Ik zei dat ik niet meer met haar wilde daten, maar hij wou ons allebei”, zegt ze.

Omdat Taylor zo niet verder wou, besloot ze om het uit te maken. “Ik ben verder gegaan en ben gelukkig. Ik ben dankbaar voor de ervaring en wat het me geleerd heeft.”

Artsen voeren spoedkeizersnede uit, maar verstijven als ze de zeldzame huidafwijking van de baby zien

Man doet ‘helikopter’ na met jongeheer in McDonald’s