in

“Ik wil het drie keer per dag doen, telkens twee uur. Mijn vriend kon het niet aan en dumpte mij”

Een model onthulde hoe graag ze drie keer per dag seks heeft, elke keer minimaal twee uur lang. Maar dat had onlangs ook ‘ernstige gevolgen’ voor haar. Lari Sumpani houdt zoveel van seks dat ze het gebruikt als een manier om in vorm te komen voor Miss BumBum 2023. De 24-jarige vertelt over haar nieuwe seksdieet – en haar vriend is er niet zo happig op. Ze speelde zelfs haar partner kwijt als gevolg van haar ‘veeleisende routine’.

Lari besloot een eigenaardige methode toe te passen om zich voor te bereiden op de wedstrijd en gelooft dat het de sleutel voor haar is om in vorm te komen. Onlangs gaf ze een en ander toe na een reeks vragen van enkele van haar 250.000 fans op Instagram. “Ik geloof dat deze intensiteit helpt om de bilspieren strakker te maken, essentieel om mee te doen aan Miss BumBum Brazil.”

Lees ook
Jongedame (24) gaat met 50 mannen per week naar bed

Op zoek naar nieuwe ’trainingspartner’
Deze veeleisende routine kwam echter met een prijs, want haar partner kon het niet bijbenen en besloot de relatie te beëindigen. Voor Lari helpt meerdere keren per dag seks om haar doelen te bereiken en haar zelfvertrouwen voor de wedstrijd op te krikken. Over haar ex-vriend zei ze: “Ik was lange tijd met hem samen. Maar sinds ik met dit seksdieet ben begonnen, wilde hij het uitmaken.”

Lees ook
Er bestaat een pretpark dat vol staat met jongeheren

Nu is het model single en op zoek naar een nieuwe ‘trainingspartner’. Mocht je interesse hebben, hieronder een billen foto van Lari…

Militairen gebruiken dit trucje om in 2 minuten in slaap te vallen

Koelkast met daarin armen en benen gevonden in kanaal: ‘Nagels recent gelakt’