in

‘Ik mag niet meer alleen naar huis fietsen van mijn ouders’ Het is ONVEILIG!

Voor de mensen in Bunschoten kan het verwerken van het verdriet beginnen. In het hele dorp hangen vlaggen halfstok. Bij het Oostwende College waarvan Savannah leerling was, werd vandaag een besloten bijeenkomst gehouden. Ook hier waren hulpverleners aanwezig.

In Hoevelaken komen vanavond dorpsgenoten bijeen om stil te staan bij het overlijden van Romy, het meisje dat vrijdagmiddag in Achterveld werd gevonden. Veel ouders hebben besloten om hun kinderen niet meer naar buiten te laten. Dat is begrijpelijk, want de schrik zit er goed in bij leeftijdsgenootjes van de overleden meisjes Romy en Savannah. Sommige leerlingen van het Oostwende College in Bunschoten-Spakenburg, de school waar Savannah op zat, mogen van hun ouders niet meer alleen naar huis fietsen om te voorkomen dat ook zij slachtoffer worden van een misdrijf. Ook het meisje op de foto zegt in een interview met Hart van Nederland dat ze van haar ouders niet meer alleen mag fietsen.

Lees ook  Anne Faber vocht voor leven: Stak Michael P in zijn hand met mes

De leerlingen zijn wel blij dat er iemand vast zit voor de moord op Savannah maar zij blijven extra op hun hoede de komende tijd. Een 14-jarige jongen uit de gemeente Ede is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Romy. Een 16-jarige jongen uit Den Bosch was mogelijk betrokken bij de dood van Savannah.

Lees ook  ’Willem-Alexander uit zijn zorgen’

Bizar! “Ik weet wie mij vermoord heeft”, zegt deze 3-jarige. Wat ze onder stenen in een nabij gelegen dorp vinden, is onverklaarbaar.

Dierentuin gooit levende ezel in tijgerverblijf, omdat ze moeten bezuinigen. DIT IS SCHANDALIG!