in

‘Ik kan alleen maar huilen’: Vrouw is verblind en niet in staat om te eten of te spreken na aanval van haar eigen man

Een vrouw is voor eeuwig blind geraakt, na een laffe zuur aanval van haar man. Atsede Nigussiem kan niet meer spreken of eten. Ze is alleen nog in staat om te huilen. Atsede Nigussiem, 26, was thuis bij haar ouders toen ze de deur opende voor haar ex ‘Haimanot Kahsai.’

Zonder enige waarschuwing gooide de 29-jarige man zuur over het gezicht van de moeder en liet haar achter met pijn terwijl haar zoontje van vijf jaar binnen sliep. Atsede rende de straat en kreeg hulp van buren in Tigrai, Ethiopië, terwijl haar man vluchtte na zijn laffe daad.

Lees ook  Jongen heeft de hele dag op de boerderij gewerkt – krijgt een laatste taak en barst in tranen uit

Atsede is voor het leven verminkt. Na de aanval moest ze tientallen operaties ondergaan om haar gezicht te herstellen. Twee maanden later heeft Atsede nog steeds pijn, haar mond is gesmolten, ze niet kan praten, ze is blind in haar linkeroog en loopt een groot risico het zicht in haar rechteroog te verliezen.

Ze eet en drinkt met een rietje, één van de weinige dingen die ze ook nog kan doen, is elke dag’ non-stop’ huilen. Atsede wordt vandaag behandeld door brandwondenspecialisten in Bangkok, Thailand.

Om de omvangrijke behandeling te financieren hebben de specialisten een donatiepagina voor Atsede gelanceerd. Vanuit haar ziekenhuisbed schreef Atsede: Mijn hart is gebroken, ‘ Ik weet niet waarom mijn man dit deed. Ik was ‘s avonds laat bij mijn ouders thuis. Ik heb net de deur geopend en het gebeurde.

Lees ook  Ex-vriendin van Milan Knol laat weinig aan de verbeelding over!

Atsede zei dat ze vijf jaar met haar man getrouwd was geweest voordat hij naar het naburige Jemen verhuisde voor werk en dat het contract verbrak tussen hen. Hij keerde vervolgens onverwacht terug en lanceerde de onaangekondigde zuuraanval op mij.

Wat een laffe daad. Zo ga je niet met vrouwen om!

Verkr*cht op haar huwelijksdag, 7 maanden later gebeurt het ondenkbare!

Politie zoekt ‘Lisa’ die deze tekening maakte: DIT IS EEN DRINGENDE OPROEP !