in

“Ik ben verslaafd aan van bil gaan met mijn schoonzus. Maar nu wil ze het op kerstdag onder de kerstboom doen!”

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die nogal een boon heeft voor zijn schoonzus…

“Ik ben verslaafd aan seks met mijn schoonzus,” zegt de man. “Mijn broer zou door het lint gaan als hij erachter kwam dat we elkaar al maanden ontmoeten. Het probleem is dat ik niet van haar af kan blijven. Ik ben verslaafd aan haar aanrakingen. Nu heeft mijn vrouw aangekondigd dat mijn broer en zijn vrouw met Kerstmis bij ons komen logeren en ik word gek.”

“Ze is totaal anders dan mijn vrouw”
“Hoe moet ik in godsnaam iets eten als zij tegenover me zit? Zij zelf vindt het geweldig dat we de feestdagen bij elkaar doorbrengen. Ze bedenkt al manieren om stiekem naar de logeerkamer te sluipen voor geheime sekssessies of om er met de auto vandoor te gaan voor een snelle stoeipartij. Ik ben van nature geen dappere man, maar bij haar zijn verandert me in een waaghals.”

Lees ook
Goed nieuws! Mannen met een mini krijgen eigen festival

“Ze hoeft maar iets pikant voor te stellen en ik ben er als de kippen bij. In tegenstelling tot mijn vrouw straalt alles aan haar sprankeling en sexappeal uit. Van haar fantastische figuur tot haar gevoel voor pikant plezier, ze raakt mijn ziel als geen ander. Telkens als we samen in bed duiken, word ik eraan herinnerd hoezeer ik haar aanraking nodig heb. Mijn broer en ik hebben altijd gereisd met onze verschillende jobs, dus het is makkelijk voor me om tegen mijn vrouw te liegen dat ik het druk heb als mijn broer de stad uit is. Ik ga naar hen toe en we ‘rocken’.”

“Ze wil het doen onder de kerstboom!”
“Nachten in haar armen zijn zo speciaal; vaak is ze zo geil dat het voelt alsof ze me helemaal opslokt. Ze vindt deze hele kerstsituatie schitterend. Ze grapt dat ze naar beneden sluipt en me om 2 uur ’s nachts onder de kerstboom neukt en me dan in het tuinhuisje nog eens een blowjob geeft. Ik zou haar niets kwalijk nemen. Ze klaagt dat mijn broer saai is en het valt niet te ontkennen dat het met mijn eigen vrouw ook niet geweldig is sinds haar moeder is overleden. Hoe moet ik nu verder?”

Lees ook
Mannen met weinig geld houden vooral van grote borsten

Zoals altijd had Jane wel een en ander te zeggen. “Als je zo doorgaat, wordt dit een rampzalige kerst. Stop en begin helder te denken,” adviseerde ze. “Ja, ik snap dat je in de greep bent van een grote passie, maar dit is niet het moment voor hoogdravend en egoïstisch gedrag. Denk ook eens aan alle anderen. Hoe zit het met de kinderen in de familie? Je rouwende vrouw, je vertrouwende broer en je schoonfamilie?”

“Pas op dat je geen bruggen verbrandt…”
“Jij en je minnares moeten het rustiger aan doen en nuchter worden. Op dit moment dreigen jullie je hele familie uit elkaar te rukken en ieders plezier te bederven. Je familie is niet dom; ze zullen je openlijk seksuele lichaamstaal snel doorhebben. Je moet het geluk van je gezin beschermen en prioriteit geven – niet dat van jezelf.”

“Vervolgens moet je in het nieuwe jaar met je vrouw praten over hoe het nu verder moet. Het spreekt voor zich dat je je schoonzus niet meer alleen mag zien of met haar naar bed mag gaan. Mijn onderbuikreactie is dat deze flirt net zo snel weer verdwijnt als dat hij begonnen is. Pas op dat je onderweg niet al je bruggen verbrandt…”

Dit moet je echt weten over de vreemde puistachtige gezwellen in je keel

Man in string zit hele nacht vast in kledingcontainer in Venlo