in

Ik bedrieg mijn man omdat hij me niet wil beffen

Ik zit op hem te wachten in de gebruikelijke hoek van onze vaste hotelbar en denk aan de orgasmes die hij me vanavond gaat geven. Gaan we het heel lang opbouwen tot iets heel dieps en bevredigends? Of stomen we in een keer door naar de snelle, pulserende ontladingen waarvan hij weet dat ik ze geweldig vind?

Ik probeer bewust niet te kijken naar de grote diamant aan mijn linkerhand. Wanneer hij er is, verzucht hij een lieve “hallo” tegen de achterkant van mijn nek. Oh, gebeurde dit maar vaker dan twee keer per maand… was hij mijn echtgenoot maar.

Hoogleraar Ellen Laan vindt het extreem belangrijk dat vrouwen leren dat ook hun genot van het grootste belang is. Meer weten? Check Cosmopolitan’s Sex & Love guide >

Ik bedrieg mijn echtgenoot omdat hij me niet wil beffen
Tot voor kort nam ik mijn geloften serieus. Mijn echtgenoot is mijn partner voor me geweest sinds we elkaar tegenkwamen op de middelbare school. Er waren geen uitbundige sparks, maar hij was mijn eerste vriendje –mijn eerste alles– en hij was volhardend. Dus toen hij me ten huwelijk vroeg, twee weken voor ik mijn diploma kreeg, zei ik ja.

Lees ook
Waarom mannen een bloedneus krijgen of flauwvallen bij een erectie

Vijf jaar later hebben we twee kleuters en een verschrikkelijk braaf, eenzijdig seksleven. Voorspel, experimenteren, gooi-me-tegen-de-muur-passie? Dat is er niet. En de uitsmijter: hij heeft me nog nooit gebeft. Niet eens één keer.

“Waarom probeer je het niet?” Vroeg ik hem op een nacht. “Dat is een duidelijke ‘nee’ wat mij betreft,” antwoordde hij. “Ik hou er niet van.” Daarna vertelde hij me dat hij liever had dat ik het niet meer vroeg. Die nacht eindigde de seks dus met zijn orgasme, en bleef ik daar liggen, onbevredigd en ontevreden.

Niet lang daarna viel het me op dat er een knappe man bij me in de buurt bleef hangen in de supermarkt. Uiteindelijk kwam hij dichterbij en zei: “Wat een geluk heeft de man die jou een ring om de vinger schoof.” Ik weet nog dat ik dacht, ik denk niet dat de gelukkige man dat zelf doorheeft.

Iets aan dat snelle gesprekje schudde me wakker. Die nacht downloadde ik Ashley Madison –de online datingsite voor mensen die al een relatie hebben– en hoopte ik iemand te vinden die er zin in had. Ik maakte al snel een connectie met Jared. Hij leek knap, aardig en avontuurlijk, en nadat we twee weken heel discreet berichten naar elkaar hadden gestuurd, besloten we elkaar in het echt te ontmoeten.

Lees ook
Bejaard stel boekt 51 cruises omdat het ‘goedkoper is dan een bejaardentehuis’

Die avond was ik verschrikkelijk zenuwachtig. Zelfs als getrouwde vrouw was ik op seksueel gebied nog best onervaren. Ik voelde me schuldig, natuurlijk, en vroeg me af of ik alles had geprobeerd bij mijn echtgenoot. Toen dacht ik aan al de compromissen die ik had aangeboden en die hij had afgewezen (inclusief een optie met een beflapje, die mijn therapeut had voorgesteld…). Orale bevrediging was niet onderhandelbaar voor hem, dus ik besloot dat ik mezelf de ervaring niet hoefde af te nemen, maar hem gewoon ergens anders moest krijgen.

Dus ik deed het. Ik ging vreemd. Jared wist dat ik nog nooit orale seks had gehad, en hij was meer dan gewillig om down under te gaan. Niemand had ooit zo rekening gehouden met mijn genot als hij deed.

Nu probeer ik Jared zo vaak mogelijk te zien en sturen we elkaar dagelijks berichten via een privé-app.

Ik weet wat je denkt: waarom ga ik niet bij mijn echtgenoot weg? Dat is simpel: we hebben kinderen, en zij zijn mijn prioriteit – en mijn echtgenoot is een geweldige vader. Misschien is het onrealistisch van mij om te verwachten dat hij alles is wat ik nodig heb. En misschien is het onrealistisch van mijn echtgenoot dat hij niet verwacht dat ik meer nodig heb.

Man uit Landgraaf stopt overleden vader in vrieskist: ‘Ik wilde hem niet missen’

Meisje (4) aangerand door klasgenootjes in Anderlecht: Vader doet aangifte