in

Iedereen vindt “grotbewoner” belachelijk de keuze van zijn levensstijl – wanneer ze zijn grot zien, veranderen ze echter snel van mening

De meesten onder ons hebben het geluk om over het algemeen een vrij comfortabel leven te leiden. Dit is in geen kleine mate te danken aan belangrijke uitvinden en ontwikkelingen doorheen de jaren.

Vandaag hebben we namelijk alles. Elektriciteit, stromend water zonder limiet, comfortabele meubelen, geavanceerde machines die ons leven dat tikkeltje gemakkelijker maken.

Natuurlijk was dit niet altijd zo. Het grootste deel van de geschiedenis van de mensheid, waren mensen genoodzaakt te leven in grotten en hutten, leven van de jacht en te schuilen waar ze konden.

Voor een man, Angelo Mastropietro, die nu in Worcestershire in Engeland woont, is dat dat de realiteit. Hij liet zijn comfortabel leven in Australië achter. Als succesvol zakenman voelde hij zich bevoorrecht, en besloot hij om zijn leven om te gooien.

Hoe deed hij dat, vraag je je af? Wel, zijn tocht leed tot een… grot.

Lees ook  Jongen (19) getroffen door vreselijke ziekte: Hij kan niet meer spreken en dat is niets eens het ergste

In 2007 werd Angelo gediagnosticeerd met MS. Hij begon na te denken over wat hij kon doen met zijn leven.

10 jaar voordien had hij toevallig op een grot gebotst. Tijdens een ritje met zijn fiets moest hij schuilen voor hevige regen, en dus vond hij een grot. Hij ging binnen, en voelde onmiddellijk iets ongelooflijk magisch.

Volgens The Daily Mail, is de grot 250 miljoen jaar oud.

Toen het stopte met regenen, verliet Angelo de grot, maar hij wist dat hij zou terugkeren. Na zijn diagnose met MS, was de tijd gekomen. Eerst zag de grot er niet mooi uit, maar met heel veel eigen werk en een beetje geld kon Angelo de buitenkant omvormen. Indrukwekkend, hé? Wacht tot je verder leest…

Angelo kocht de grot, dat deel uitmaakt van een aantal woonruimtes die behoren tot de oudste rotswoningen in Europa. Voor een bedragje van slechts 62.000 pond. Met nog eens 100.000 pond voor de renovatiewerken duurde het hele bouwproject zo’n 8 maanden.

Lees ook  Fans huiveren van nieuw gezicht Simon Cowell ‘vol met botox’.

Sindsdien verscheen zijn woning in verschillende kranten, waaronder de Britse Daily Telegraph.

Dankzij Angelo’s immense inspanningen, is de grot nu voorzien van al het comfort dat je kunt vinden in een luxueuze vakantiehuis.

Van stromend water, tot internet… zijn ongelooflijk gezellig huisje heeft het allemaal. Ik moet toegeven, het ziet er prachtig gedecoreerd uit. Vind je niet?

Zeg nu zelf, wie wil nu niet voor zo’n mooie open haar zitten?

De keuken is ook uitgerust met goeie huishoudtoestellen en een houten meubilair. Doorheen het hele interieur wordt hout gebruikt als decor.

De slaapkamer dan, kijkt uit op de patio.

En het licht in het huisje is ronduit magisch.

Zou jij hier graag een vakantie doorbrengen? Ik alvast wel!

Indien ja, DEEL dan dit artikel met anderen!

Hond sterft na het spelen met zijn baasje – nu wil de familie anderen waarschuwen voor verborgen gevaar

22-jarige juffie vliegt 9 maanden in de cel na vunzigheid met student (foto’s)