in

Iedereen lacht zich een deuk als deze twee oudjes beginnen te dansen. Maar dan kijken ze plots met wijd open ogen!

Pete en Beulah Mae steken al hun energie in hun geweldig dans. Ze dansen al jaren samen maar vandaag is een speciale dag.

Het danspaar komt de kansvloer opgelopen en iedereen denkt dat het een grap is. Gegiechel vult de zaal. Dan start de muziek. Het publiek vindt het geweldig en ze bulderen van het lachen. Dit was het moment waarop de twee zaten te wachten.

Lees ook  Hond neemt afscheid van baasje in UMCG

Ze grijpen elkaar stevig vast en bewegen zich over heel de dansvloer. Ondertussen blijft het publiek maar giechelen. Maar terwijl de muziek doorgaat, merkt het publiek een verandering op in de choreografie.

Het wordt heel wat ingewikkelder. Plots blazen ze de jaren van swing nieuw leven in! Het paar straalt als een juweel op de dansvloer en het publiek staat paf. Iedereen wordt op slag verliefd op het dansende paar.

Lees ook  Hou je ogen op het hoge gras. Wat een hilarische video!!

Pete en Beulah Mae genieten met volle teugen van de aandacht en gaan in alle enthousiasme door met hun nummer. Wat er eerst hilarisch uitzag, transformeert in een dansspektakel. De twee zijn maar al te blij dat ze de verwachtingen van het publiek aan diggelen kunnen slaan en ze een onvergetelijke voorstelling geven.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

6-jarige ziet dat zijn ouders s*ks hebben – zijn onverwachte reactie is hilarisch

De fans van Olivia Newton-John zijn er kapot van als ze horen wat er aan de hand is met haar. Verschrikkelijk!