in

Humberto Tan wordt waarschijnlijk de nieuwe presentator van dít programma

Humberto Tan heeft niet heel lang op een nieuwe baan hoeven wachten: het lijkt er namelijk sterk op dat hij de nieuwe, vaste presentator van Voetbal Inside gaat worden.

Johan Derksen verklapte vanochtend bij Radio 538 dat Humberto Tan het stokje gaat overnemen van Wilfred Genee.

Andere kandidaten
De geruchten over Humberto gingen al rond vanaf het moment dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen naar Veronica vertrokken. RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink liet eerder al weten dat hij in de wandelgangen heeft gehoord dat Simon Zijlemans en Marcel Maijer ook als mogelijke opvolgers van Wilfred Genee werden gezien.

Lees ook  Deze nuchtere, simpele Hollandse meiden zeggen rake en rare dingen, waardoor je gegarandeerd in lachen uitbarst!

Humberto hartje voetbal
Sport en zeker voetbal, is voor Humberto geen onbekend terrein. Integendeel: hij begon er in 1993 zijn tv-carrière mee als presentator van Studio Sport. Ook presenteerde hij vanaf 2007 voor RTL het eredevisievoetbal op de zondagavond.

Vanaf 2013 kreeg hij zijn eigen talkshow RTL Late Night, waar hij dit jaar dus mee moest stoppen. En nu lijkt de cirkel dus rond te zijn, als hij inderdaad de presentator van Voetbal Inside wordt.

Lees ook  Wat je niet zag: “Oorbellen van Amalia hebben bijzondere betekenis!”

Heftig: moeder en dochter doodgebeten door eigen honden

“Zwarte Piet”-rel breidt verder uit. Nu ook “racistisch” uithangbord van restaurantje op de korrel genomen.