in

Hulpverleners vinden de lijken van bejaard koppel na noodoproep. Maar hun familie noemt hun overlijdens “gewoon perfect.”

De familie Corsini zal dat telefoontje op een ochtend in december nooit vergeten. Je kent het wel – dat soort telefoontjes dat je leven voorgoed verandert, ten goede of ten kwade. Larry Corsini, vernoemd naar zijn vader, herinnert zich nog de paniekerige woorden van zijn zus op 13 december 2016: “We zijn ze beiden kwijt!”, huilde ze.

Na vijftig jaar huwelijk overleden de 76-jarige Lawrence “Larry” Corsini en zijn 74-jarige vrouw, Sharon Corsini, slechts enkele uren na elkaar. Hun levens kwamen ten einde op een manier het liefdevolle koppel gewild zou hebben – samen.

“Ik was geschokt”, herinnert Corsini zich. “Maar dan dacht ik, uiteraard moest het op deze manier gebeuren.”

Lees ook  1 man bouwt op zes weken tijd een droomhuis voor amper 7.000 euro.

Het was het nichtje van het stel dat besefte dat er iets aan de hand was toen ze die ochtend de deur niet openden. Ze belde de hulpdiensten en de hulpverleners vonden het koppel zij aan zij op de vloer van de slaapkamer.

Hoewel de familie nooit helemaal zeker zal weten wat er die nacht gebeurde, probeerden ze toch de puzzelstukjes bij elkaar te leggen. Ze denken dat Sharon Corsini, die verschillende gezondheidsproblemen had, uit bed was gevallen.

Larry Corsini probeerde haar te helpen, maar viel zelf ook – waardoor hij een hoofdwonde opliep en een hartaanval. Larry’s hand rustte op de schouder van zijn vrouw.

Lees ook  De 9-jarige wordt op school uitgelachen als “flikker.” Maar als zijn moeder verneemt hoe zijn leraar reageert, springen de tranen in haar ogen.

Hoewel het verlies moeilijk om dragen was, vond de familie toch ook troost in het feit dat ze die nacht naast elkaar gestorven waren.

“Ze waren altijd samen in alles wat ze deden”, zei Corsini. “Ze waren 54 jaar samen, tot het bittere einde.”

“Mijn ouders waren rustig, maar ze hielden van mensen door hen te dienen. En dat deden ze altijd samen. Dat zouden we allemaal moeten doen.”

DEEL dit hartverscheurend, maar tegelijk hartverwarmend verhaal met iedereen die je liefhebt!

De ouders lieten hun dochter van bij de geboorte verhongeren. Voor de rechtbank bekenden ze de verschrikkelijke reden.

Een vrachtwagen maakt een einde aan haar leven. Wat ze achterlaat is stof om heel de wereld tot nadenken te stemmen!