in

Hulpdiensten met spoed naar huis van Gordon: ”Gordon is gesprongen ”

In de recentste aflevering van Roddelpraat, die vanmiddag online verscheen, onthult Dennis Schouten dat Gordon onlangs meerdere zelfmoordpogingen heeft gedaan. “Die zijn niet gelukt. Hij heeft het anders aangepakt dan anderen die we kennen. Hij is van het balkon gesprongen. Twee verdiepingen hoog.”

Gordon
Tijdens de uitzending is Samantha ‘Barbie’ de Jong te gast. Na een tijdje komt Gordon ter sprake. “Gordon heeft onlangs meerdere zelfmoordpogingen gedaan. Ook die zijn niet gelukt.” Terwijl hij lacht, steekt Dennis demonstratief twee vingers omhoog: “Van twee hoog.” En dan krijgt Barbie het woord.

“Als je het doet, doe het dan vanaf de veertiende verdieping. Niet vanaf één of twee hoog, maar veertien hoog. Want naar mijn mening is springen vanaf één of twee hoog gewoon om aandacht vragen.”

Lees ook
Deze baas geeft het personeel elke dag ‘een masturbatiepauze’ op de werkvloer

Jan Roos mengt zich: “Maar dat heb jij toch ook gedaan?”

Barbie: “Ja, daarom.”

Jan: “Toen had je een gebroken pols. Wat heb je daaraan? Je moet je nek breken.”

Barbie: “Nou ja, wat ik had was geen gebroken pols. Hier was het doorgesneden. En hier een schaar. Dus ik had mijn slagaders geraakt. Dat was niet echt, uh, leuk. Ik heb het op het nippertje overleefd.”

Download mijn album!
Gelukkig heeft Gordon het ook overleefd en woont hij nu weer in Dubai. Dennis en Jan tonen een video waarin Gordon iedereen in Nederland oproept om zijn nieuwe album te downloaden. Tijdens het bekijken van de beelden valt Barbie iets op.

Lees ook
Meisje (3) barricadeert deur slaapkamer met knuffels om pedofiel tegen te houden. Tevergeefs.

“Ik denk dat hij nog steeds behoorlijk de weg kwijt is.”

Dennis: “Door drugs?”

Barbie: “Ja, dat zie ik meteen.”

Dennis: “Ik wil me hierbij richten tot Nederlanders in Dubai. Kunnen jullie naar de autoriteiten gaan en vertellen dat wij uit betrouwbare bron – wijzend naar Barbie – weten dat hij zwaar aan de drugs is in dat land.”

Jan Roos: “En jullie moeten ook meteen vermelden dat hij op mannen valt. Want dat is daar ook verboden.”

Suzanne (21) zonder kleding komt eigen vader tegen in parenclub

Baasje gooit puppy uit flat naar beneden: “Hij zei dat hij de hond beu was”