in ,

Huisbaas vindt 200 flessen urine in huis

De prijs voor de slechtste huurder gaat misschien wel naar een man in Australië. Hij liet het huis in een verschrikkelijke staat achter toen hij gedwongen werd om te verhuizen.

Uitblijven huur
Huisbaas Rohan James verhuurde sinds 2013 al het huis in Melbourne aan de bewuste huurder. Maar omdat de man in kwestie de laatste tijd zijn huur niet meer betaalde, moest hij verplicht zijn biezen pakken.

En daar was de huurder niet blij mee. Een lange tijd weigerde hij het pand te verlaten, totdat Rohan dreigde langs te komen.

Lees ook  Scheten laten is gezond, dus lekker laten gaan die scheten

„Ik werd zat van het gedoe, het was erg stressvol”, vertelt hij aan Mirror. „Ik besloot de sloten te vervangen en ging de kamer binnen.”

Daar stond een onaangename verrassing op hem te wachten. Naast de 200 flessen vol urine, lagen er ook nog een aantal andere spullen van de huurder in het appartement.

Vieze troep
Zo lagen er onder andere resten van afhaalmaaltijden, condooms en colablikjes.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: boezem vasthouden vermindert stress

Maar het meest bizarre was misschien wel een zogeheten ‘penispomp’, die de huurder zou hebben gebruikt om in de flessen te urineren.

Het duurde twee uur voordat Rohan drie prullenbakken had gevuld met de flessen urine. En pas na een dag was het huis weer opgeruimd en in de oorspronkelijke staat.

Inmiddels kan Rohan toch wel een beetje lachen om de gebeurtenis, vooral als hij het verhaal vertelt aan iemand en diegene een vies gezicht trekt.

Dementerende vader (87) moet zelf aan de lijn komen voor maken boosterprikafspraak

‘Vrouwen, masturbeer tijdens je bevalling!’