in

Huisarts opgepakt nadat hij stiekem beelden maakte van naakte patiënten, waaronder drie minderjarigen

Een huisarts is duidelijk zijn boekje te buiten gegaan met enkele van zijn vrouwelijke patiënten, waaronder ook minderjarige meisjes. De Nederlandse man maakte stiekem beelden van zijn naakte patiënten, en zou ook in de privésfeer ontucht gepleegd hebben met drie minderjarige meisjes.

De man, afkomstig uit Leiden, werkte als inval-huisarts in verschillende praktijken in Randstand, buiten Leiden. Hij zou in drie praktijken hebben toegeslagen, waarvan er al twee gelokaliseerd zijn. Deze patiënten zijn al op de hoogte gebracht van de feiten. De derde praktijk moet nog gelokaliseerd worden, en dus ook deze patiënten weten nog van niets.

Lees ook  Celine Huijsmans uit haar "panty" gescheurd tijdens oefenen voor Dancing on Ice

De bal ging aan het rollen toen op 5 oktober één van de ouders van de minderjarige meisjes een klacht ging indienen tegen de arts. 24 oktober werd de man aangehouden. Vandaag werd zijn voorarrest verlengd met 60 dagen.

De politie nam na de arrestatie zijn telefoon en computer in beslag. Hierop vond de politie beelden van naakte patiënten die de man stiekem gemaakt had.

Lees ook  Pommeline en Fabrizio laten even zien hoe het eraan toe gaat in bed:

“Maak dat je wegkomt!”: Moeder waarschuwt 2-jarig zoontje terwijl ze zelf vecht voor haar leven

Van deze prachtige familiefoto met blijft niets meer over: Een ongelofelijk, maar ook hartverscheurend verhaal