in

Huid van hond versteent – dan staat er een held op en 6 weken later is de verandering ongelofelijk

Soms moet je alle negatieve dingen die er in de wereld gebeuren even vergeten en op het goede focussen.

Dat kan moeilijk zijn als je op TV en online al het lijden ziet. Maar als je ziet wat er kan gebeuren als er een aantal aardige mensen besluiten iets te doen om de wereld een betere plek te maken, kan het erg inspirerend zijn.

Bijvoorbeeld, ik ben altijd verguld als ik hoor van mensen die hun leven toewijden aan het redden van hulpeloze dieren.

Lees ook  Sofie uit Scherpenheuvel wil varkentje van de dood redden maar wordt door politie opgesloten in de cel: “Daarna hebben ze mijn meisje gedood”

Neem dit verhaal over een hond genaamd Alice, bijvoorbeeld. Ze zou vandaag de dag waarschijnlijk niet meer leven, als deze helden geen actie hadden ondernomen.

Reddingswerkers van Animal Aid Unlimited in India vonden haar in erg slechte conditie, achterin een verlaten auto riksja.

Het arme beestje leed aan een extreem geval van schurft. Haar huid was zo hard, dat het vrijwel versteend leek. Ze liep op haar laatste benen, en als haar redders een dag later waren gekomen, hadden ze waarschijnlijk een lijkje gevonden.

Lees ook  De meisjes provoceren een aap – dan leren ze een les die ze niet snel zullen vergeten!

Gelukkig kreeg Alice de hulp die ze zo hard nodig had, en toen ik haar transformatie zag, vulden mijn ogen met tranen!

Er zitten wat verschrikkelijke scenes aan het begin, maar als je tot het einde kijkt, beloof ik het dat je erg verrukt zal zijn met hoe het vandaag de dag met Alice gaat!

Deel als je ook denkt dat mensen die arme kwetsbare dieren beschermen, alle lof en respect ter wereld verdienen!

4-jarige noemt vreemde in de winkel ¨oud persoon¨ – haar moeder is gevloerd door zijn reactie

4-jarige smeekt vader om de radio aan te zetten – seconden later maakt hun transformatie miljoenen hardop aan het lachen