in

Huh! Is dit de vriend van Elodie van Ex on the Beach?

Oké, wij zijn de weg even helemaal kwijt. Elodie lijkt zo verliefd op Harrie in Ex on the Beach All Stars, maar nu is naar buiten gekomen dat ze thuis eigenlijk al iemand had. Snap jij het ook niet meer? We zullen je even bijpraten.

Heeft Elodie van Ex on the Beach een vriend?
In EOTB zagen we dat Harrie en Elodie het heel gezellig met elkaar hadden en dat er misschien wel gevoelens bij kwamen kijken.

Lees ook  Het drinken van citroenwater in de ochtend is goed voor je, maar DIT is wat ze je niet vertellen!

Maar op een gegeven moment duikt Harrie toch onder de douche met Jamecia. Oeps. Maar nu blijkt dat Harrie dit niet zomaar deed.

Hij zegt hierover: “Dat deed ik om twee redenen. 1: omdat Elodie mij voor schut probeerde te zetten, en 2: ze had nog iemand in Nederland zitten, waar ik niets vanaf wist. Ik heb er ook geen spijt van.” Um, wat? Iemand in Nederland?

Lees ook  Afschuwelijk: deze 74-jarige man werd door inbrekers twee uur lang gemarteld…. Voor een horloge en 175 euro!

Vervolgens plaatste Elodie deze foto op Instagram:

Na wat onderzoek van Love Reality, is duidelijk geworden dat het gaat om Jesse van ’t Westeinde.

Oh, en kijk ook even dit bericht van twee dagen geleden:

Het is duidelijk dat Elodie en Jesse op dit moment dol zijn op elkaar, maar het lijkt er dus ook op, als we Harrie mogen geloven, dat Elodie al met Jesse was toen ze meedeed aan EOTB…

Zes maanden voor een hartaanval kan het lichaam signalen afgeven: dit zijn degenen die niet over het hoofd mogen worden gezien

Drie zwemmers overleden voor de kust van Den Haag