in

Hou je ogen op het hoge gras. Wat een hilarische video!!

We weten allemaal dat honden genieten van buiten spelen. Je moet maar ‘wandelen’ zeggen en ze springen van de zetel en rennen naar de deur. Ze rennen zenuwachtig heen en weer en kunnen niet wachten tot je de leiband om hun nek hebt gedaan en de deur hebt geopend om ze vrij te laten.

Voor een hondeneigenaar is er maar weinig zo leuk als je hond te zien rondrennen en zich in alle geuren der natuur te wentelen. De video van dit artikel is daar geen uitzondering op.

Kijk naar Rosie die zich een weg baant door het hoge gras. Ze vindt het heerlijk om even los gelaten te worden en zich helemaal te laten gaan. Zoals je zal zien in deze video van 45 seconden, Rosie heeft een bijzondere manier van genieten. Het zal je zeker doen lachen.

Lees ook  Vader die 14-jarige dochter zwanger achterliet gearresteerd

Adam Buxton is de eigenaar van Rosie. Hij vertelt ons over zijn dierbare vriendin.

“Ze loopt graag los. Ik heb het veld (in Norwich, East Anglia, VK) eerst nagekeken op teken voor ik ze daar liet spelen.”

Bekijk hier de video. Je ziet Rosie van het pad het hoge gras in springen. Dan zie je haar af en toe beven het gras uitkomen telkens ze springt. Het ziet er erg grappig uit. Springt ze omdat ze wil weten waar ze is of doet ze het gewoon voor de lol, wie weet het?

Bijna een half miljoen mensen hebben deze hilarische video gezien. Honderden gaven commentaar over de botsende hond. Iemand noemde haar zelfs een buitenaards wezen. Hier heb je een selectie van de meest populaire commentaren.

Lees ook  Ze heeft zojuist een drieling gebaard. Daarna had ze een blik in haar ogen en wist haar echtgenoot het…

Matthew Stephens schreef, “Honden zijn dol op rond springen in het veld. Mensen die hun hond dat niet toelaten zijn een beetje geschift, denk ik.”

“Ik steun de ‘Hou Rosie onder controle campagne’!” zei Kerri Mark Sharp.

“Er zijn wetenschappers die zeggen dat dieren geen gevoelens hebben. Laat ze maar even aar Rosie kijken en ze zullen zich meteen bedenken. Bedankt voor de video! Liefs,” schreef Tomaceland.

“Geef je je hond nu weer kangoeroe-eten?”

“Je bent een hond die door het veld rent terwijl je alle geuren opsnuift. Je bent in de hondenhemel.”

Wat vind jij van deze stuiterende hond? Ze kan er wat van, niet?

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

De dokter helpt een koppel bij het kinderen krijgen. Dan ontdekt hij iets zeer ongewoons dat hij niet voor zichzelf kan houden.

Een vrouw verwacht een vijfling. Moet je die buik eens zien!